Selamlar ; Oncelikle Destan serverinin iyi player oranının cok duşuklerde olduğunu sanırım coğunuz biliyorsunuz. 2v8lerde atılan ice80ler 6v20lerde atılan ice80ler daha sonra 3-6 kişiye karşı 3 party gelip size donmediğinde veya town attığında atılan pmler (ki arkadan okcuların tekli mana cekmeleri ice shot atmaları yuzunden atılıyor bu townlar) filan hoş hareketler değil. Duo veya trio takılan elemanlara 1 party melee veya mage cevirenler ve cz turu attıranlar. Sonrasında yine aynı şekilde 3-6 kişiye 3 party geldiğinde kesip sevinenler uzerinde halay cekenler filan garipsiniz yani. Orc bastığımızda atılan pmler şu doğrultudaydı; "Neden orc bastınız kesecek adam kalmadı kikikiki". Hani czde yerden kaldırmadıklarımızdan bu pmleri alınca insanın cidden gulesi geliyor. Daha sonra ayaklarına 2v2,6v6 goturduklerimizde tbl koxp veya alaycı yorumla reddetmişlerdir CZ'de kesemediğiniz adamı moradonda gorunce ana-bacıya sovecek kadar sinir yapmayın bu oyunda veya tbl koxper gibi yorumlar hic yapmayın. Forumda yatalak filan denmesi. Eğer tebrik etmeyecekseniz kendinize saklayın boyle yorumlarınızı. Sen 5 kişiye karşı 1 party ic ice girip aynı adamı 2 kere ust uste tekletiyorsan 3 pri icinde o sorunu kendinde ara biraz Hele ki cure kaldırmaktan acizler bu yorumları hepten kendilerine saklasınlar. Sonuc olarak kesen bizide kesiyor. Malum yeni bir ekibiz vardır elbet eksiklerimiz. Videoda genel kill oranı duşuk,daha cok uzun tutmaya calıştım sahneleri. Yani birini kestik hop diğer sahne değil,oyle bir beklentiyle acıyorsanız husrana uğrayacaksınız. Yukarıda bahsettiğim şeylerin birkacını recordlamak nasip oldu. Edit ile cok uğraşamadım tatil yuzunden daha sonrası zaten okuldayız. Daha cok oynayış tarzımıza gore bir video oldu gibi. O cure almaktan acizlere ders niteliğinde bir video diyebiliriz. Videoda ufak tefek sıkıntılar olabilir,tekrar 3-4 saatimi cope atıp renderlemeye uşendim acıkcası. Umarım yakında diğer ekranlardanda goruntu alıp clan videosu editlemek nasip olur. Biz oynarken zevk aldık,umarım sizde izlerken zevk alacaksınız. PS:Muzikleri isteyenler ozel mesajla ulaşsınlar. __________________