Arkadaşlar bana gore şoyle bir durum var oyunun duzelmesiz ufakta olsa multicilerin azalması pk ortamında bir cok clan koxperleri arkasi yada onune alması ve koxpun azalmasından dolayı pkya cıkcak adam bulamama gib bir cok user hapise duştu neden gecişte yapmış oldugu hatarlar yuzunden kimse durduk yere hapse duşmez burda kim konu acsa yok legalim yok PC de koxp yok sutten cıkmış ak kaşıgım diyolar yapmayın arkadaşlar hepiniz demi kasdınızı 80.83 LVL legal NCS atanlar kurtardı pacayi atamayanlar HS de kaydı bulunanlarda hapisde suurnuyolar bu iş şike gibi sen hile yaparsan gunun birinde bulurlar hile yapıyorsa da arkada iz bırakma hapise duştukten sonra burda boş boş konu acmanın bir anlamı olmuyor Bu aralar millet cz cııkıyor neden cz de legal adam daha fazla adrema gore baseyi konuşmaya gerek yok durumu belli ee arkadaşlar hapis cıkana kadar neden kimse oyunu bırakmadi neden şu 2 hafta icinde oyunda azalma oldu user siz emin olunki oyunu bırkanların cogu koxper trenciler ha birde legal gorunup illegal olanlarda var siz biliyorsunuz onları saten o kişiler kendilerinide biliyolar inşlallah Hs nin kapsamı degişir ay ipden 1 den fazla giriş oldumu yien hapse atar ozaman bakın oyun dahada guzelleşecek şimdilik bukar alta ben legaldım hapse duştum gibi yorum yapacak olanlar yapmasın ben kendime guvenirim burdaki yazılara degil.yok not32 yok ts went gecelim bizde kullanıyor ama bir sıkıntı yok --------------------------------------------------------------------------------------------- Butun kazandıklarıyla her bir nefsin uzerinde boylesine hukumran olan başka kim vardır? Boyle iken tuttular da Allah'a ortaklar uydurdular. De ki: "Onlara isimler verip durun bakalım. Siz O'na yeryuzunde bilmediği bir şey mi haber vereceksiniz? Yoksa anlamı olmayan kuru bir laf mı? Doğrusu kufre sapanlara kendi oyunları guzel gosterildi de yoldan saptırıldılar. Allah her kimi saptırırsa, artık onu yola getirecek kimse yoktur. __________________