Selamlar... İsmim Hanifi.. 29 Yaşındayım,Mersinliyim.. Mersinde Kurulsal Bi Firmada Genel Kordinator Oalarak Calışıyorum.. Bu Oyuna 2004 İxgenon Serverinin Acılmasıyla Başladım. İxgenonda 59 Lvl CCehenneMM adlı Asas Charım Vardı Ve 2008'e Kadar ve Hatta şoyle anlatayım Karekterimin Soyulmasıyla İxgenonu Bıraktım Ve Olimpiada 83 Lvl Karus lCCehenneMM asas la başladım. olimpiada malum oyunun acıkları olarak dile getirdigimiz illegal k0sp olayları oyundan sogumamızın nedeni oldu biz 16 arkadaş 2004 te tanıştık ve hala birlikte dewam ediyoruz. o yıllardada 16 arkadaş birlikte bıraktık oyunu. Aradan 4 yıl gecti ve oyuna tekrardan başlama kararı aldık. Oyundan Beklentilerimiz Hoş Ortam, Duzgun Hilesiz Bir Oyun İstedik. Aylarca Kastık 83 Lvl olduk Sonra 10 Gundur Surekli Hapse Giriyoruz. Ve En Sonunda Perşembe Gunu Saat 10:30 Civarında Ronark Land (Cz)'de pk atarken Dc oldum Ve 2 Gundur Karekterime Giriş Yapamıyorum... Ticket Attık Cevap geLmedi.. Ve İnanın Şuan Yine Bırakıyoruz Oyunu Bu Sefer Son Noktayı Koyduk... SIRF NE İCİN BİLİYORMUSUNUZ ?? Şoyle Acıklayayım Yaklaşık 10 Yıldır Knight Online Oynuyoruz Emek Sarfediyoruz,Premium Alıyoruz,Cash Alıyoruz Aktiviterlde Bulunuyoruz. Biz Bu Oyun İcin Kendi Yaşantımızı Sosyal Aktivitemizi Ailemizi Hice Sayarken, Onlar Bize Bir Araştırmayı Ve Atılan Tİckette sadece baştan savmak icin kullandıkları Tabirleri Gosterdileri İcin, BEN NEDEN KENDİ PARAMLA REZİL OLAYIM Kİ ?? VE Herkezden Rica Ediyorum Bırakkın Bu Oyunu.. biz bugun 16 Kişi Bıraktık Ve Sizlerde Bir 16 Kişinin Veya 20 Kişinin Başlamasına Neden oLmayın. NTT Game'min Ayagına Siz Gitmeyin Onlar Sizin Ayagınıza GeLsin... Cunku Para Harcıyan Emek Harcıyan SizLersiniz Artkadaşlar .. DuyarLı Oyuncu ARakdaşlarıma SesLeniyorum. Bu Oyun Ve Başındaki Şahışlar Sizin Sacınızın Kılı Etmezler... Belki Şuan Beni Banlarlar Banlasınlar Cunku Neden Biliyormusunuz. DOĞRULAR HER ZAMAN İNSANLARIN CANINI ACITIR.. YANLIŞ DUŞUNUYORSAM YORUMLARINIZX BEKLİYORUM... OYUN İCİ PM : ErejgikaL Read more: http://forum.knightonlineworld.com/f...#ixzz2Zb4iI8Jx Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial Share Alike Follow us: @KnightOnline on Twitter | 362397760484902 on Facebook __________________