Arkadaşlar merhaba. 2 yaşında bir dişi kuşum var bana cok duşkun soframızda oturur beni odadan dışarı cıkartmaz tam kapıdan cıkarken sırtıma gelir konar izin vermez gitmeme , surunerek cıkıyorum odadan 2 senedir yalnızdı 30 taneye yakın boş yumurtladı , yumurtlamasın diye herşeyi yaptım ama nafile en sonunda kuşcuya gittik salmayla eş sectik , dişimiz cok anlaşmıştı ama erkek urkekti alışır dedik getirdik. Kuşum erkek kuşu surekli kovalıyordu. 4 gun falan tuttuk baktık hala kuş kacıyor gittik değiştik. Şimdi aldıgımız kuşlada salmada opuştuler falan ama eve getirdim , bu da dişimden kacıyor, tunekten tuneğe kovalıyor bizimki , kaşıyor arada kaşımasına izin veriyor erkek ama hic oynamıyor onunla yanına gider gitmez atlıyo, yuvalıgı kemiriyo iyice kızıştı dişim.. ne yapmam lazım arkadaşlar Dişim uzulur diye cok korkuyorum . bu da ikinci kuş oldugundan hata bizdemi diyorum anlamadım gitti. Herkes dişiden dert yanar bizim buranın erkekleri bir berbat.. YARDIMCI OLURSANIZ BUYUK SEVABA GİRERSİNİZ. FOTO VİDEO VS YUKLEYEBİLİRİM.