Merhaba, Arkadaşlar ben hazır okullar acılıyorken bir evcil hayvan alayım hem sınavlara girerken stres atarım hemde uğraşıcak birşeyim olur gibisinden duşundum oncelikle 4 yıl bahcemizde tavşan besledik yetişdirdik yeni zelanda olanlarından 1 yıl falanda kuş besledik,
forumda araştırdım kuşların sağlık sorunu ve masrafı cok babamla besledğimiz yıllardada zaten cok fazla ilac falan uğraşıyorduk şimdi arkadaşlar eğer kuş oneriyorsanız sevimli ve sosyal bir kuş varmı guvercinler gibi kacsa bile geri gelen evin icinde gezen tozan ? ve cok fazla hasta olmayan fiyatı uygun birşeyler onerin.
2.ye gecelim 4yıl tavşan soylemiştim arkadaşlar 30 gunde bir yavruluyorlardı falan bahcede kazmadık yer bırakmazlardı herşeyi beton duvarı bile kemiriyorlardı sonunda kolu komşuya dağıttık kediler yedi kactılar falan şimdi ise angora,hollanda lop veya cuce tavşan almaya karar verdim eğer bildiğiniz farklı bir ırk varsa soyleyebilirsiniz onerilere acığım bu ırklardan hangisinin maliyeti uygun ve kolay bulunur ?
bunları secmemin neden tuyleri cok yumuşak ve tam strestlik sevmelik

Edit: Şimdi birisi cıkacak hayvanlar tutsak değil heveslik değil gibisinden konuşcak tavşanları alıştırdıkdan sonra kocaman bir bahcemiz var cimenlerde bol bol gezdircem. kuşa gelince kafesi sizin bildiğiniz normal kafeslerden olmayacak tamamen kendi tasarımım doğal bi kafes yaptırcam doğal ortama uygun motifler objelerle adapte etcem. Tavşanlara gelince cok yaramaz olduklarından buyuk bir kumesin icinde ekstra kucuk bir kumese koycam ;

acaba bunuda kemirirlermi ?