Edena'da 80 lvl warrİor +7 70 quest kalkan +7 kro set
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- Edena'da 80 lvl warrİor +7 70 quest kalkan +7 kro set
-
03-10-2019, 15:04:29ATLANTİS'de ; LVL : 80 Nick: XD4RB3X Yan CarLar Dolu; 74LVL Pri 43 LvL Aasas Irk: HUMAN Karakter: WARRİOR İc İtem: +7 KROWOZ SET,+7 70 Guest Kalkan,OLD TAKİ NP: 31K OYUNDA FOTOLAR İLETİŞİM ARACLARİ. 05378370052 http://www.facebook.com/sungurcan19 Facede Arkadaş İsteği Yolladikdan HEMEN SONRA BANA KNİGHTTA CARİNİ ALACCAĞİM GİBİ MESAJ ATARSANİZ BENİM İCİN DAHA İYİ OLUR CUNKU HER KEZE EKLEYEN BİRİ DEİLİMDİR.. Benle İlgili Bilgiler. Corum-Sungurluda oturuyorum Yaş 19 Şuana Kadar Bir Cok Takas ve Car satimi yaptim Hic Bir problem Olmadi Yani Bana Guvene Bilirsiniz Car Satimini Elden Yada İsme Havağle veya Banka Hesapi yatirarak Yapabiliriz. Sizin icin hangisi uygunsa. Knight Onlinede Pek Tanidiğim Yoktur SUAN CrossFire Diye bir oyun oynuyorum orda 30 35 yaşindaki abilerimiz var onlar sayesinde car tks car alimini yapiyorum eğer bende birşey olurda carinizi vermessem tabi boyle bişey olmuycak o abi size telini ev adresini tabi bende vereceğim bu bilgileri. bir sakatlik durumunda direk bulursunuz Veya Ben Butun Bilgilerimi Fatih Abimize veririm yaş[ 35 ] CrossFirede Coğu Kişi tanir Team Speak ile birlikte konuşur anlaşiriz. Suan Cara Bir FİAT BELİRLEMEDİM OYUNDA İROON SET VEREN VARDİ +9 İİ VEREN V.b item verdiler ben kabul etmedim bana nakit para lağzim arkadaşlar İlgilendiniz İcin Teşekkurller. HERKEZE KOLAY GELE... __________________