IamCRIXUSS BİLGİLENDİRME ''2''
Knight Online0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- IamCRIXUSS BİLGİLENDİRME ''2''
-
03-10-2019, 15:00:07Arkadaslar merhaba iyi forumlar ; bazı kendini bilmez kişiler hakkımda ileri geri konu acmıslar sahte uyeliklerle lutfen kulak asmayalim 1-2 ksc koymuş kendisi bana mesaj yazmış itemimi caldin allah belanı versin gibisinden fakat bu pmler bana gelmedi pm bloklamış yazmıs.... BENİM BU SERVERDA PAZAR YAPTİGİMİ. BUYUK İTEM ALİS SATİŞİ YAPTİGİMİ HERKES BİLİYOR bunu kanıtlamama gerek yok zaten gorunen koy klavuz istemez.... +9 Priest chitin bot satmıştım gecenlerde sattıgım kişi de bu arkadasa sanırım satmış ve pahali almiş bu kişi... ve benden zararını karsılamami istedigini soyledi yoksa benim peşimi bırakmazmış vs vs laflar savurdu... diyelim ki bu arkadasa 9 priest chitin botu ben sattım ? e aklin nerde kardeşim pahali almasaydın ? Bu dolandırıcılıkmı sonra yok itemimi caldi yok bilmemne yeni hesaplarla konu acmış... dikkatli olalim kendisi madamroquedir oyunda bir cok isimle flood cekiyor. DERDİ OLAN ARKADAS ; BALIKESİR/AYVALİK , alicetinkaya mahallesi bıldırcın sokak gozde apartmani 2/c Burcin PS3/İNTERNET CAFE GELEBİLİR İSİM SOYİSİM OMURCAN BURCİN madem ki bir suclama varsa buyur gel ? hakkını ara dolandırmıssam ? ah kardeşim ah diyeceklerim bukadar kulak ardı etmeyiniz... oyunda 2 nickim vardır Sultansuleymannnn ve IamCRIXUSTUR forumdan takip edebilirsiniz... iyi forumlar iyi oyunlar IamCRIXUSS / omurcan; __________________