Merhabalar Ismım 0IiverQuick Sucsuz Yere Ban
Knight Online0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Merhabalar Ismım 0IiverQuick Sucsuz Yere Ban
-
03-10-2019, 14:59:37Merhabalar arkadaşlar asıl adım olcay. Karakterimi dun yarattım 11.07.2015 ve bugun 12.07.2015 tarihinde ise oyunda eşya almak icin GB ve Cash aldım. Fakat bugun başıma oyle bir olay geldi ki cok sacma. Smirdona gittim level kasmak icin 43 leveldim ve bir party e girdim orada level kasarken hicbir illegal program kullanmadım. Bu oyunda hic ve hic bir illegal program kullanmışlığımda yoktur fakat birden bire ekrana Disconnect to server geldi. tekrar girdiğimde ise hesabınız bloke edilmiştir dedi. Ben anlamıyorum niye boyle dertsiz olaylar benim başıma geliyor Destan Sunucusunda kendime +7 Eagle'sEye almak icin uğraşırken başıma gelenlere bak o kadar guvenle ve huzurla yatır paranı cek GBni Cek Cash ini sonrasında anlamsızca hesabın bloke edilsin ve yatırdığın paralar akıp gitsin bu nasıl bir sacmalık ben anlamıyorum. Allahını peygamberini seven bir arkadaşımız bana yardımcı olsun vallahi de billahide bir gram hatam varsa ne olay. kurallara birbir uyuyorum fakat anlamsızca blokeliniyorum. Ne yapacağım ne edeceğim hic bir fikrim yok ne yapayım ne yapmayım onuda bilmiyorum . Diyeceğim şu lutfen birisi bana yardımcı olsun . Hesabımı AnyOTP sistemi ilede koruyordum fakat anlamadım bu işi ya. Hesabımla yaptığım Cash ESL kodum: *84*-*YJ*-*37*-*3R* Tekrar ozetlemek istiyorum oyuna dun başladım bugun oyunda 43 level olduğum icin 4GB ve 2200 cash satın aldım.Bu Cashler ile Hesabıma DC Premium aldım fakat kırdırmadım uzerimde duruyordu. Sonrasında +7 Eagle'sEye satın alıcaktım sağa sola sorarken karakterimi smirdonda kasmaya gittim fakat orda kasarken birden bire hicbir illegal program 3 uncu parti bir yazılım kullanmadığım halde discconnect to server hatası verdi ve hesabım bloke edildi. Bilgisayarımda hicbir oyunun illegal programı mevcut değil bilgisayarımda bulunan oyunların hepside steam platformu uzerinden satın alınıp yuklu olan oyunlar. Lutfen admin abilerim ablalarım kardeşlerim bana yardım edin. Ben bu durumdan muzdaribim hicbir hatam sucum olmadığı halde ban yedim hemde temelli olarak. Neden boyle haksızlıklar yapılıyor sistemden karakter kontrol edilmiyormu karambolemi banlanıyor saatlerce karakteri kasmak icin ellerimle hicbir hak yemeden kasıyorum ve boyle kastığım halde banlanıyorum. Lutfen hesabı kontrol edip tum gecmişini kontrol edip karar verin ben kendimden cok emin hemde cok. hicbir program kullanmadım. Character Name: 0IiverQuick Server Name: Destan Ne Yapacağım lutfen bana yol yordam gosterin oyuna yeni başladım boyle bir durumla karşılaşınca dona kaldım bildiğim bir şey olmayınca elim kolum bağlı. __________________