WachWHO TBL ! Clanca Demıyorum Sahsına Diyorum [Kanıtlı Video'lu]
Knight Online0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- WachWHO TBL ! Clanca Demıyorum Sahsına Diyorum [Kanıtlı Video'lu]
-
03-10-2019, 14:58:40Simdi selamun Aleykum Cumleten.. ; WatchLion TBL - Konu baslıgı Clan Altındadır. Bugun Vıdeo Arsıvıne Bakarken Gozume Takıldı gecen Haftadan Kalan bır Mevzu , Biliyorsunuz Ki HanımJamadar(Onur) , WiLLPauncDRAFT Yani Ben(Yiğit) Beraber Ortak Oynama Kararı Aldık ve 5 aylık sureden sonra gerı ben tekrar donus yaptım Az cok bu ıllet sey temızlenmıstır dıye umutt Ettım Ve Aksıne Soz Konusu TBL Dedıgım Sahısla 1 senem Ephesus Server'ıında Aynı Clanda Gecmıs Bulunmaktadır Suankı Nıckımle Aynı Olmak Suretı Ile , Arkadasların Clanına IIWispeaL (Erhan Gittiğinde) Yıgıt Bızı Iyi Tanır Bız Oyle Tbl Kullanan Insanlar Degılız DIyerek Gerı Cevrılmıstır. Bız (İYİ) İyi Oyuncularız Oyle Seylere Ihtıyacımız Olmaz Denmıs OLSA BILE ARAMIZDA BARINDIRMAYIZ DENMISti. Simdi Lutfen Sozunuzun Tutulmasını Istıyorum.. Konu Baslıgı Icın CLANI DEDİM SAHSI Isım Vermedim. Clan Lutfen Ustune Alınmasın Illakı Vardır gene bır kac kısı de ama gormeden Iftıra asla Atmam.. MakauriBrackett - Yiğit https://www.youtube.com/watch?v=6He1...ature=youtu.be __________________