Np ler nezaman sıfırlanacak veya sıfırlanacakmı ?
Knight Online0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Np ler nezaman sıfırlanacak veya sıfırlanacakmı ?
-
03-10-2019, 14:56:04NPT ONUNE GECİLECEKMİ YOKSA SEYİRCİMİ KALICAK YONETİM ? BUGUN BİRKAC FORUM SİTESİNE BAKTIM BU KONU İCİN KNİGHT ONLİNE KENDİ FORUMUNDA ACILMIŞ BİR KONUDAN ALINTI YAPICAM SİZLERE BENCE COK GUZEL ORNEKLER VERMİŞ ARKADAŞ NPT ENGELLEMEK İCİN .. SADECE KONU İCİN YORUM YAPARSANIZ SEVİNİRİM İYİ FORUMLAR.. NPT Cozum onerisi. Merhaba arakadaşlar son zamanlarda artan NPT icin bir cozum onerisi urettim lutfen tartışalım. ONERİ ŞUDUR: Bir karakter bir diğer karakteri 1 dakika icerisinde 4 den fazla kesemez. Eğer keser ise np gelmez, ancak kesilen karakterden np gider. Vs partilerde dahi rezlenen yada tp lenen karakterleri 1 dakika icerisinde 4 kere kesebilmeniz cok zordur ve tum bu killeri sizin alabileceğiniz de şuphelidir. Ki zaten 5. kestiğinizde karakter kesilecek ancak size np gelmeyecek sadece. Sizde onerilerinizi yazın.. Bu sistem ile dakikada 4 kere kill yapıp npt yapmaya calışanlar olucaktır ancak sistem hem npt yi azaltır hemde bizi o rahatsız edici xxx has defeated qqq ( yyy,zzz ) yazılarından kurtarmış olur. Edit: Populer cozum onerilierinizi beğenilere gore listeliycem hadi bakalım (: 1- Gunluk belirli np kasma sınırı getirilmesi ( Birkac user yazmış ) 2- Towndan tp yapılmasın. ( WampireKnight yazmış cok beğendim ) 3- Forumda NPT reports bolumu acılması. ( cheat reports dan ayrı olmak uzre ) 4- Aynı user seri şekilde kesildikce kazanılan np azalır ve belirli sure zarfından sonra kesilen userdan np gelmez. 5- Bir gunde kaybedilen np en fazla 5k olabilir. 6- Bir karakter diğer karakteri 1 dakika icerisinde 4 den fazla keserse o dakika dolana kadar np gelmez. 7- Guncel kim kimi kesti sayfası. Bu sayfadaki dikkat ceken kişiler incelenir. ( jimyhendrx ) __________________