AlexanderSupertramp 2v2 [ 1000 TL'sine] Hakkında.
Knight Online0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- AlexanderSupertramp 2v2 [ 1000 TL'sine] Hakkında.
-
03-10-2019, 14:54:07Keysi denilen arkadaş ts'ye geldi. Ben arkadaşlara 1000 TL'nizi atın arena gecelim bekliyorum diye mecazi olarak forumdan yorum yazmıştım. Arkadaşlar +9 item olmama şartıyla vs'yi kabul ettiler. Tsde şartları konuşttuk. Priestimin adını soyledikten sonra hani arenada bekliyordun 15 dakika icinde gel gibi bahaneler one surduler. Arkadaşlara soylediğim şeyin lafın gelişi olduğunu 22:00' da priestimin geleceğini soyledim kabul etmediler. 22.01 de gelirse 1000 TL mizi alırız gibi sacma sapan yorumlar yaptılar. Daha sonra priestimle konuşup " bu bebeler ağlıyor işten biraz erken cıkamaz mısın " diye sordum. Arkadaş sağolsun beni kırmadı 21:00 da başlayacağımızı soyledi. Daha sonra Keysi denen arkadaş diğer ts ye gidip bir sure konuştu ve "15 dk icinde gelmediğiniz icin ilk vs yi biz kazandık 1000 tl mizi atarsanız ikinci vs yi atarız " gibi komik 5 yaşında cocuğun bile bir yeriyle guleceği sacma sapan bahaneler ortaya surdu. Sonuc olarak arkadaşlar 1 saat 15 dakika bekleyip vs yi atmadılar ve kactılar. Ses kayıtları mevcuttur. Gerekli olursa kesintisiz bir şekilde atabilirim. __________________