Arkadaslar gectiğimiz mayıs ayının sonlarında destan da bıraktım oyunu.. 80 level orta itemli bi charım vardı.. İtemleri kilitli oldugu icin girmedim.. Gecen arkadaslar baslayalım felan dedi.Tekrar bi heves olustu. Bugun bi baktım level jump acılmıs. Onceki charın gizli sorularını felan unuttum onun icin onunla oynamayı dusunmuyorum.. Size sorum sudur. Simdi destanda veya titanda char acsak zaten 77 ye kadar jumpla kasarız. 2 haftada da 80 yapsak level kısmı hallolur hemen hemen. Ama hic zevk alan varmı bu oyundan su haliyle onu merak ediyorum. Yani bende 1500 tl maasla yalnız yasıyorum. Oyle ahım şahım paralar dokemem oyuna. Yani ayda maksimum 150-200 tl harcayabilirim.. Shell set ve orta takı ile bi warior kasmayı dusunuyorum.. Sizce biyerlere gelebilrmiyim.. Yani krowaz seti takıları felan kendim yapabilirmiyim.. Ortam varmı o kadar ? Yaşım 24 ve oyunda 3 senesi pro 8 yıllık bi gecmisim var..Bide koxp işi varmı hala.Oyun uzerinden para kazanmaya calısanlar yani .? Ufak bi bilgi verirseniz cok sevinirim. .Hayılı geceler Cok teşekkurler cumleten... __________________