Evet arkadaşlar adım gibi biliyordum ama onune de gecemezdim cunku yapanın NTTGAME nin kendisin olduğundan gram şuphe yok artık 1300 tl civarında itemim vardı 30 kusur gb ve şuanda cara bakıyorum trade edilemeyen itemler +8 linen 3 parca old takılar ve toplamda 1 coin... Allah bu emek hırsızlarını elbet burada olmasa da ahirette karşımıza cıkaracak o zaman hesap gorulecek. Size tavsiyem, NTTGAME son zamanlarda user tutma cabasından ust uste yeni sw ler yalandan turnuvalar kampanyalar yapıyor ama durum acık oyunun sonu geldi ve sizde o cok değerli itemlerininizin bedavaya kaybetmek istemiyorsanız ve ego savaşında gercek kimliğinizi duşurmek istemiyorsanız kısa zamanda oyunu bırakın. Biz bu oyunla buyuduk ve bu oyunu artık bu zamanda sadece bu oyunla buyuyenler oynuyor yani birileri ilk defa gelip de başlamıyor ve heremiz koca koca adamlarız ki bir coğumuz universite okuyoruz artık gercekten şoyle bi durup da oyunun yıllarca bize ne kaybettirdiğini bizden nelerimizi caldığını hesap etmemiz gerekiyor ve gercek hayatta neler oluyor neler kacırıyoruz bilmemiz lazım ve bunun tek caresi bu lanet oyunu, oyun bizi iyice mahvetmeden once bırakmalıyız. Son olarak kimin kalbini kırdıysam kime yanlış yaptıysam affola ayrıca bu sw ye başlarken bana arkadaş olan Gokhan( Madlion) kardeşime Mekselina RealsFriend ve Doddgstylee clanına cok teşekkur ederim hakkınızı helal edin. HeawyUnemployed Kadir __________________