Char Soyulması
Knight Online0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Char Soyulması
-
03-10-2019, 14:44:35Oncelikle herkese selamlar. 2008 yılında bıraktığım oyuna 20 gun once tekrar başladım 59 leve ardream bir char kastım ve belli başlı itemler dizdim. Gold premium cektim +8 chtin set yaptım takılar +8 shard felan ortalama bir char. 1 saatlik dışarda işim vardı geldim oyuna giriş yapma calıştım start gelmedi 5 dk sonra tekrar denedim gelmedi en sonunda geldi giriş yaptım tum kilitlediğim itemler ıvır zıvır işe yarar her şey soyulmuş. Artık Knight Online'da soyulmak standart gibi bir şey olduğundan pek takılmadım ne yalan soyleyim ticket acacağım olursa olur olmazsa olmaz be bu konuyu hacklenen PC'mden acıyorum. 3 tane banka hesabına giriş yaptığım PC'den, en azından 400 TL'lik oyun olan Steam, Origin hesablarımdan giriş yaptığım PC Orjinal Kaspersky PURE 2013 kurulu olan PC'imden arkadaşlar bu char bu şekilde soyulurken geri kalan hesaplar nasıl duruyor bilen arkadaşlar acıklarsa makbule gecer. Artık cidden Knight Online'dan şupheleniyorum. Hepinize şimdiden teşekkur ediyorum. __________________