JustArchers Archery Sevdalıları İceriye..
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar
- Knight Online
- JustArchers Archery Sevdalıları İceriye..
-
03-10-2019, 14:39:54Oncelikle hep icimden duşunduğum ama icerisinde olamadığım bi grubu anlatacağım belki birileri harekete gecerde bu grubun icerisinde bulunabilirim.. Archerlar sonuca her filimde her savaşda toplanırlar grup olarak hareket ederler...Knight onlineda mageler warriorlar asaslar var oynuyorlar partyler toplanıyor pk atılıyor savaşlara giriyoruz.. Magelerin tamamen kavradığı grup sistemi nt partyleri vs kusursuz işliyor tabiki.. Ben birde okcuyu class olarak sevdiğim icin şunu duşunuyorum..Serverın en sağlam warriorları karşınızda savaşda yada cz desiniz...5 adet okcu aynı party de herbiri minimum 500 600 vuruyor orta hallisi seri skilleriyle 5 adam organize olduğu vakit bir adama saniyede 2,5K ustu damage verebilecek guce geliyor yavaşlatıyor ekstra skill vuruyor 5 kişisin sonucda magelerden ayrı tut kendini diyorum... Bugune kadar serverlarda gormek istediğim bir oluşum legal okcu clanları bicok serverda oynadım ama bu işi tam olarak kavrayan np sini kasan sadece beramusdaki arkadaşlarda gordum 1 grup arkadaş savaşdan savaşa giriyorlar np leri 3m 4m aldıkları zevki tahmin bile edemiyorum... Neden diğer sunucularda ya da DESTAN'dA +59a kasıcak arkadaşlar toplanıp legal archer oluşumlarına girmiyorlar merak ediyorum.Belli sebepleri vardır belki bilmiyorum fikrim bu hem oyuna biraz daha değişik bir aksiyon getireceğini duşunuyorum mage grupları gibi..archery seven arkadaslar ts3 kullanan arkadaslarla legal archery clan kurulumuna gectım gelmek ıstıyen konu altından ulasabılır ınsallah guzel olucak ARDREAM OLARAK KURULAN CLANIMIZ İNŞALLAH HAYIRLI UGURLU OLUR.. +59 KATILIMCILARI BEKLİYORUZ İLETİŞİM PM: D1 WhereIstheBaby . Helceraxe GermanyMafia Soyleceklerim bu saatde bukadar sizlerinde konu hakkındaki goruşlerinizi ozellikle okcu seven arkadaşlardan bekliyorum (2 kez okuyamadım bu saatde hatam var ise affola ) iyi forumlar. https://www.facebook.com/groups/182762785249945 PM : WhereIstheBaby veya GermanyMafia bize facebook group'A katılarakta ulaşabilirsiniz... __________________