oncelikle herkese iyi akşamlar. Ben charımı satışa cıkardım. 'şerefsz' beni telefonla aradı ardahanda yaşadığını soyledi. ardahanda aracım yok dedim sorun deil parayı ilk ben yatırırm dedi bnden banka hesap numaralarımı fln istedi sonra charın şifresini istedi charı bakıp cıkacam dedi itemler kitli hic bişey yapamam fln dedi.. nyse werdim girip cıktı bnde hemen şifreyi değiştirdim '********' o esnada ntt den charın mailini oğrenmiş. sonra chara onaylanma kodunu almamı istedi bnde almak icin siteye giriş yaptm 'şfrsz' o esnada ([email protected]) bu mail adresinden bana mail attı -Hesap onayi islemi icin destek bileti gonderdiginizde bu islemi kesinlikle tamamlamaniz gerekmektedir. -Bir kere bilet gonderildigi taktirde geri kalan yazısmalar, E-mail adresi uzerinden gerceklestirilir. -Eger hesap onayi islemini tamamlamadiginiz taktirde hesabiniz 24 saat icinde bloke olacaktir. -Oyun sozlesmemizde belirtildigi uzere tehlif haklarimiz saklidir, Hic bir hak talep edemezsiniz. diye bir mail. bnde nttden geldiğini sandım charın bilgilerini yazıp tkrar gonderdim...... Anlıyacağınız bu ramazan ayında guzel bi kazık yedim haram zıkkım olsun ona ALLAH belasını verecek elbette. charı geri almak icin elimden gelenini yapacam ticket attım ... İNş en kısa zamanda charı geri alırım sizden istediğim sizde kanmayın boyle şrfszlere ne olursa olsun yuz yuze satın lutfen. __________________