Selamun Aleykum değerli arkadaşlarım kardeşlerim Evet arkadaşlar cok fazla bişey soylemek istemiyorum destan ardreamı tiksinerek bırakmak istemezdik k0sperlar ( bunu soylerken onlara icimden gecen her turlu şeyi legal kardeşlerim tahmin ediyodur) yuzunden ardreamı bırakma kararı aldık destan ardreamda yaklaşık 9 ay gibi bir sure gecti verilen emekler yada harcanan para değildi bize dokunan bu sure icerisinde bize dokunan sadece ve sadece 6 tane k0sperdan oluşan tren yuzunden clan icerisinde 9 aydır olmayan tartışma ve kalp kırmaların olmasıydı biz her zaman bir aileydik ve hep oyle devam edicez biz birbirimiz icin ardreamdan vazgeceriz ama birbirimizden gecmeyiz dun gece yakşalık 2.5 saat suren toplantı sonrasında cz kasma kararı aldık destan ardreamda legal olan tum arkadaşlara sabır diliyorum kalbini kırdıklarımızdan ozur diliyorum Destan ardream bir daha Anatolia gibi bir aile gorebilir mi bilmiyorum ama Destan cz ye cok şey katmaya geliyoruz Mage ve Mele 2 clan olarak cz ye yeni bir ortam yeni bi şenlik yeni pk lar katmaya geliyoruz zaman ayırıp okuyan herkese teşekkur ederim Bizi takip edin http://legendofanatolia.tk İyi Seyirler __________________