Walla ben bıkmaya başladım bu internetten.Yaw daha demin bi arkadaştan bi kız msn i aldım.Ama amacım kıza sarkmak falan deildi.Başka bi arkadaş hakkında bişey soracaktım.Neyse kız beni kabul etti nasıl ettiyse.Sonra bana slm verdi bende ona tam dicektim işte şunu tanıyormusun başladı ana avrat saymaya Yok abim seni şoyle yapar boyle yapar. Kıza diyorumki bi dakka yanlış anladın bu sefer daha pis kufur ediyo.Neyse daha deminde Counter oynuyorum.Herifin biri durup dururken kufur etti.İlk başta bak yapma etme dedim.Devam etti bu seferde oyunun tadı kactı.Sonra msnde başka biri sovdu Nooldumu şaşırdım valla...Gercekten internet ortamı iyice iğrencleşti.Yok pkk siteleri.Yok kız bulma siteleri.Yok web cam siteleri falan derken millet kafayı bozdu.Herkes bi hacker zaten.Millet zevk icin birbirini hackliyo.Sonrada hava atıyo.Hayır anlamadığım şu.Herkes birbirini hackliyo eğleniyo buyuk başarı tamamda niye bu hacker ozelliklerini yabancı sitelere yada ne biliim Turk alehtarı sitelere uygulamıyorlar?Gercekten anlamıyorum.Yaw asıl benim anlamadığım kızlar internette erkeklerden daha pi kufur ediyorlar Ben yakışmıyor dediğimdede bana kızıyorlar sovup sayıyorlar sonra siliyorlar.İyi niyetli olmak sucmu?Ama başlangıcta eğer zaman bulupta mp3 istermisin yada film yada klip falan dersem o zaman yapışıyolar yakama.Ne kadar uzucu bişey.Bence gercekten netin cıvığıda cıkmaya başladı sizcede olemi ???