[sıze=1]bu aksam chaosdan cıktım ve 1 party adam andreama ısınlanmanın ustune [/sıze] [sıze=1][/sıze] [sıze=1]oturmus ve herkezden bıseler kapma pesındeler utanmadan !!![/sıze] [sıze=1][/sıze] [sıze=1][/sıze] [sıze=1]evet burdan oyunu ıllegal oynayan arkadaslara seslenıyorum ne anlıyosunuz [/sıze] [sıze=1]bole oynamakdan ne zevk alıyosunuz amacınız nedir bılmem ama gercekten zevk [/sıze] [sıze=1]almak ısteyenlerede engel oluyosunuz ...yazıkkı bu oyuna sahıp cıkmayanlara[/sıze] [sıze=1]yazıkkı bu oyundakı gm 'denen kısılere...rezıllık dız boyu.burda ıllegal bıseler[/sıze] [sıze=1]yapmaya calısıcagınıza parka cıkın kumla oynayın arkadaslar yeter artık[/sıze] [sıze=1]oyunun ıcıne ettınız artık.yıllardır bole bırakın gıdın artık.2 gun sonrada adam [/sıze] [sıze=1]olduk dıye orda burda gezersınız.merak edıyorum normal yasantınızda ezılmıs [/sıze] [sıze=1]kucuk dusurulmus ınsanlarmısınız sızler ? Horlanmıs dıslanmıs kısılermısınız ? [/sıze] [sıze=1]yoksa bu oyunu normal bı ınsan bole oynamaz.oyunu doru duzgun oynayan [/sıze] [sıze=1]arkadaslara allah kolaylık versın.[/sıze] [sıze=1]artık oyunda gereken yapılsın. Yoksa cok daha buyuk seyler kaybedıceksınız.[/sıze] __________________