SeeCoC0meBack Bilgilendirme LUTFEN OKUYUN
Knight Online0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- SeeCoC0meBack Bilgilendirme LUTFEN OKUYUN
-
03-10-2019, 14:25:03Herkese iyi Forumlar Arkadaslar.. Daha once bu tarz bi olayla karsilasmistik ama cok zarar bir durum olmadigi icin uzerinde pek durmadik acikcasi..ama bugun yasanan olay yuzunden aciklama yapma istegi duydum. Ben Kendi Motorumla Kurye Olarak sabah 11:30 aksam 22:00 arasi calismaktayim..hatta evlenecegimden dolayi 22:40- 04:00 arasi da ek ise girmistim ama dayanamdim 1 hafta calistiktan sonra cuma gunu ek isimi biraktim..her neyse.. bugun clan uyelerimden birisi Beni arayip Seco charimi satiorum tum bilgilerimi sana verdim senle pm den konustk..ve suanda charima giremiorum demesi uzerine canim skildi. Ustelik soyulan arkadasin sensin emin demesi uzerine..bnde kardesim charimi maradon 2 banka arasina agac sc lere buy actgmi ve saat 11 30 da evden cktgmi soyledim..dha onceden charimi tw den kntrl ediordum..ama artik hack olaylarindan anra onuda kaldirdim..ben zaten suan aktif olarak calisiorum..charima giren tek kisi coskundur ve bnden otp almadan giremez..ve kendiside suanda calisiyor..KENDISI KONU ACMIS ( PAMPERO kardesjm cepten arayip bilgilendirdi) ben konuyu goremedgm icon yeni konu acma istegi duydum..cok guzel arkadasliklarim var oyun ici bnu herkes bilir..yanima gelenler yemegimi yiyenler, motoruma bnip gezdirdiklerim vsvs...diyecgim su ki Bnim kmsenin itemine iht im yoktur..nadir sekilde lazim oldgnda aldim kisiler yada verdgm kisiler bellidir..bunlarda raid den konusarak en son trade yaparken " kanka senmisin " diyerek teyit ederek veririz..Bn kmseden item, id pas vs hic birsey istemem..kendi charimida Kredi cekip dizdgmi herkeste bilir..LUTFN CAKMA HESABLARIMA ITEM VSVS VERMEYIN ARTIK YORULDUM.. __________________