Eveeeeettt 1 Senedir oynadığım DESTAN severi Ardreamında Yolun sonuna geldik. İyisi ile kotusu ile zamanımızı gecirdik. Clanımızı belli seviyelere getirdik . Belli hedeflerimizi başardık. Bunda emeği gecen Tum ARAF clanı arkadaşlarıma teşekkur ediyorum. Bu oyunu para kazanmak icin oynuyordum. Belli bi sure sonra clanımıza giren insanlarla tanıştık kaynaştık ve dedik Herşey para değil. Dostluk daha onemli. Para işini bi tarafa bıraktık sırf onlar icin bazı işlerimizden Fedakarlık ettik. Değerli kardeşler edindik. Belki de bu oyunun insanlar uzerindeki en buyuk etkisi bu. Normal hayatındaki arkadaşlardan Daha Delikanlıları ile Tanışmayı sana Sağlaması... Reel hayatımdaki bazı işlerden dolayı son zamanlarda cok direttik. Bu Kardeşler icin oyunu bırakmamayı ama gel gorelim ki artık bi tarafı secmemiz gerek zorunda kaldık ve Zor olan kararı aldık . Belli olmaz tekrar yine doneriz ama şuanlık oyunu 2. plana almam gerektiğinden IFuzuliI karakterini oynamaya son veriyorum. Herkes hakkını helal etsin kalp kırdıysak affola . ALLAHA EMANETSİNİZ Artık Feyzi ADAM Kıvamıyacak http://www.youtube.com/watch?v=a9Dddk0YxlA __________________