Merhabalar... Oncelikle TutoriaL'e camur atan arkadaşlar bu kadar duşebileceğinize inanamıyorum gercekten bu kadar canınızı yaktığımızı bilmiyodum kusura bakmayın TutoriaL 3-5 capulcu,dunku clan gibi ithamlarınızın ne kadar havada kaldığını kanıtlamak icin buyrun face sayfası ne zaman acılmış neler yapılmış hangi serverlarda boy gosterilmiş kendiniz gorun kendiniz karar verin www.facebook.com/TutoriaLs.Team Soruyorum size yaklaşık 1500 liralık charla kxp acmak ne kadar mantıklı sizce?Yada o kadar insanın icinde hic yoksa 10 tane video alan adam vardır eminim buna ve biz bildiğimiz halde acarmıyız? Ve biz yıllarca oynadığımız yeri geldiğinde sheriff adayı bile olduğumuz oyunda nasıl kxp actığımızı illegal olduğumuzu duşunursunuz... Bir ekran bugunu bu kadar dallandırıp budaklandırmanız gercekten şaşırtıcı, ben cok gordum tepelerden gecen taşın ustunden atlayan bunlardamı kxp? Biraz yapıcı olmanızı istiyorum başka bişey değil... Biz clana isi basabilmek adına kendi nplerimizle g1 olmaya uğraşıyoruz herhangi bi npli chardan ricada edebilirdik bunu, bunun bile ayıp olacağını duşunerek yaklaşık 3 haftadır her gece aksatmadan ardreamdayız humanlarda bunu goruyorki nasıl oyun oynuyoruz nasıl playerlığımız var. Biz herşeyi gormuş oyundaki butun seviyeleri aşmış bi 5 kişiyiz. Yeri geldi 30 kişi oldu TutoriaL yada TutoriaLs, yeri geldi 5 kişi kaldık. Kimseye bişey kanıtlamaya ihtiyacımız yok ama yaptığınız terbiyesizliktir bizim yıllarca oynadığımız zaman harcadığımız emek verdiğimiz playerlığımıza hakarettir. Bu arada soylediğimizin hal arkasındayız kim 5ws5 istiyorsa buyursun konunun altına yazsın icabet etmekten kesinlikle kacınmayacağız. Biraz uzun konuştum ama bu soylediklerim 5 kişinin duşundukleri hissettikleridir, Servera yeni geldik doğrudur ama oyunun yıllardır kullanıcılarıyız kırıldık acıkcası başka bişey soylemenin anlamı yok. Teşekkurler okuduğunuz icin İyi forumlar... IDia - Şafak __________________