oncelikle iyi fromlar... DauacenJach adlı şahıs kendisini bana 28 yaşında Mardinde internet kafe işleten Mehmet ... adında tanıştırmıştır. Skype ses kaydı ve konuşmaları herşeyi kayıtlıdır. 12.07.13 tarihinde carımı soymuş bulunmaktadır. Carımın hesabının acılış tarihi saati ve bu zamana kadar yapılan tum yukleme kodları kayıtlıdır. Bu gune kadar bekledim Ramazan ayıdır dedim belki azda olsa imana gelir dedim ama yok. 150 tl lik itemler icin arkadaş kendisini bayağı duşurmuş e benziyor. Net agır oldugu icin video ss yuklemekte sıkntı cektim illa kanıt diyenlere yuklerim herşeyi ve soverim.. Birilerini karalamak oyle kolay birşey degil arkadaş kul hakkıdır... Bu şahsın numarasını bulana 10 gb hediye edilecektir... Gercekten carın sahibi cıkarsa o şahıs gb katlanabilir! ortalama 20 ye yakın esn kodu ve carın butun bilgileri alınan itemler itemlerin calındıgı saat ve tarihe kadar herşeyi yazıp ticket attım eminim ntt game ikna olur ve o elemanın yaptıgı yanına kalmaz. Oteki dunyada kesinlikle kalmaz tabi.... giden itemler aylık gelirimin yuzde 1 ide olsa o son sozu icime oturdu onun icin boyle bir paylaşım yapıyorum.. Son olarak: sayfa admini banlaya bilir s..kimde olmaz. DuavenJach senin adamlığını şerefini haysiyetini si..yim... o Ağlayan yeni doğmuş cocugundan utan herif... O aldıgın itemlerle haram lokmayı sok ailenin buğazına doğru yoldasın... ipne herif 150 tl yide g...tune sok ! __________________