83 lvl prestimle pazar kurdum ve sabah kalktıgımda hapisteydi pcde hic birsey yuklu deyl msn bile yuklu deyil duşunun vurus programı fln bile deyil neyse 30 tl verdim cıkardım yan karakter duştu kulanmadıgım halde giriş yapmadıgım halde onuda cıkartım ve prestime dondum ronark land ısınlandım ve Ne olsa beyenirsiniz hapis e geri atı Bu benim Başıma hic gelmez diyordum ilagal bi program kulanmıyorum ki ne duşcem derdim ve bugun bunu anlamış oldum koxp kulananlar duşmuyor Teşekur ederim Okudugunuz icin ByLanetLy Saygılarımla .kulanmıyanlar duşuyor ve cılanca biz su an hapis konusu cozulene kdr online olmuycaz para yatırmıycaz ntt Başa geldiyinden beri Her seyi para ile yapmaya calısyor ama artık buna bi son vermenin vakti geldi 1299 pvp geceriz cok problem olursa orda daha cok sarıyor user sayısı kalmadı destanda tek sebebi budur . eskiye gore gitikce azalma var ve boyle devam ederse herkez ko nefret etcek 1299 pvp lere akın etcek Neyse lafı uzatmaya gerek yok sistem para sistemi arkadaşlar __________________