Bazı kendi bilmez Karektersizler Camur atmaya ve kolpalamaya devam ediyor. Vs muhabetine ismim gecmiş Benim oldugumu Nasıl ortaya koyuyorsunuz yada bir ispatınız varmı Yada şoyle soylim ben olsam ne fark edecek ? Burda O kadar atar gider yapıyorsunuz bire bir gelin diyoruz gelemiyorsunuz İllegal diyorsunuz Clan vs muhabeti olmuş adamlar sizi ittire ittire husrana ugratmış hala caz caz otuyorsunuz yok butun insanlar felan gormuşmuşte Ulan gorse nolur gormese nolur Siz kimsiniz ? Npt den NTTGAME yetkillileri tarafndan clanı patlatılan bir team degilsminiz Toplama demiişsiniz Ben kendi acımdan soylim Adamların ortamını goruyorum siz yokken burda vatan clanı vardı yani biz adamlar gene oynuyordu aynı ortamda enesle okana gelelim enesle Okan VaTaN1 clanın uyesisidir ve kendileri Usko takılmak istedigi icin clanca uygun gorulmuş kardeşlerimizdir Ve bana illegal demişsiniz Tbl demişsiniz ben o asgarddaki konuyla ilgili acıklamayı yaptım daha dune kadar bu forumda sizin clandan basede npt yapılmış fotoğraflar paylaşldı nptden clanınız patlatıldı Şimdi Burdan VaTaN1 Clanının Leaderi olarak Size en buyuk atarı ben yapıyorum Bana İLLegal diyorsunuz Sİze bire birde Can potuyla Vs teklif ediyorum CLanımız cok saglam diyorsunuz Size Uskoyla aynı dbde bir sw Sunuyorum Eşit şartlarda vs Teklif ediyorum delikanlısnız ya Sİzle 7/24 ugraşıcak kapasitede bir insanım beni Bu forumdada bilen biliyor 6 yıldır sanal Alemdede tanıyan tanıyor Toplama teamını al ve defol yok defolmıcam diyorsan Yaptıgım atara cevap bekliyorum .... JHoNALi1 Teammımızlada İlgili en buyuk gercekcilik bu videodada bellidir ve bunun gibi sayısız videolarla http://www.youtube.com/watch?v=ws7GqtUWlgY sonuna kadar izlerseniz ne demek istedigimi anlarsınız... __________________