Hapis Hakkında Bilgilendirme !
Knight Online0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Hapis Hakkında Bilgilendirme !
-
03-10-2019, 13:35:24Kimse Hapise Durduk Yere Duştum Hapis Magduruyum Legal Oynuyorum Ama Yinede Duştum Demesin Denedik Cevabınıda Cok İyi Aldık ! Bilgisayarım Windows 8 İlk Aldıktan 1 Ay Sonra Knight Online Yuklendi Yuklenmeden Once Leed For Speed ve Gta IV vardı ve Bunların Benzer Hileleri Oyun Mod Olsun Tweak Olsun Araştırın Bulursunuz.Herneyse Bunlar Yukluydu Oyuna Hapis Sistemi Gelmeden Once Oyuna Başladık Oynuyoruz İtem Yaptık Oynuyoruz Taki Yeni Sistem Gelene Kadar Hapisteyiz Legaldik Dogrudur Ama Bazı Konularda Duyduk İşte İlla İllegal Program Kullanmanıza Gerek Yok Benzer Oyun Hileleri veya Diger Oyun Hileleride Sebeb Oluyomus Bilgisayarı Sıfırlayıp Başka Char Kastık ve Oynadık Ve Halen Oynuyoruz Birtaki Guncellemeye Kadar Bekledik Bekledıgımız Guncellemede Geldi Hatta Bugun'de Hack Shield Taranması Yapılmıs Ticketten Aldık Cevabımızı Şimdide Diger Karakteri Hapisten Cıkartıp İtemlerini Alıcaz Bilgisayarın Temiz Oldugundan Emin Olun Virus Programıda Onerecegım Tek Program Avast felan yalan Trend Micro ustune yok ama bu hapis sistemi gelmıs ama halen oyunda koxperlar var onuda unutmayın kolay gelsın okudugunuz icin teşekkurler ++ rep beklerim DangerousBARZO __________________