Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen INatureLDamage
Chemikant ile daha evvel ws attık bir ben kestim bir de o bu ws rovanş olmasını istiyorum

5-1 lik Video icin hal kestim diyebildigine inanamiyorum: 1. Ibex Potsuz atiyorum sen ibex pot kullaniyorsun. 2. Warrior dan Echo aliyorsun anladigimi gorunce partiden cikiyorsun ama Echoyu silmiyorsun 3. Prieste Undy setimden aldigim HP yi sildirmen icin 2sn lik DB (Reverse Life) skillini attiriyorsun. 4. Anlasmali bir VS bile degildi Videosunu cekip youtube ye atiyorsun ama Forumda konu acamiyorsun Cunku yedigin haltlar kendi videonda var rezil olacaksin foruma 5. Eren kardesimin videona attigi yorumdaki gercekler yuzunden ve o yoruma verilen 15 Like yuzunden yorumunu hicbir hakaret yokken siliyorsun utanmadan ! 6. Attigin Videoyu izleyen insanlar bile 51 Like yaninda 67 Disslike atiyor, kendi izleyicilerin bile komikliginin ve acizliginin farkinda 7. Cok istiyorsan o Video icin bir IFSA videosu yapalim, bence daha fazla uzatma bu Video konusunu uslu uslu yalandan primini yap (izin verdim) yoksa pisman ederim
Alıntı:
son attığımız ws de şansızlıklardan dolayı kaybetmiş bulunmakdayım.s gerek internetim olsun gerek bilgiyasayarım olsun ws nin eşit olmasına el vermedi.s

Buna yorum yapmama pek gerek yok aslinda hersey ortada . Inanamiyorum sana. Aciyorum sana gercekten bukadar dusmeseydin keske .... Insallah canim ya :S....
Alıntı:
kendisi canlı yayında soyledi ws istiyorsa konu acsın die O zaman yayınlarda demiyecek 1 ws 1 istiyorsanız konu acın foruma dieadam aktif goruyorum ama korkak bisey yaZamıyor

Oradaki muhattabim AyaZ Charinin sahibi, 10-1 lik vs den sonra seni ciddiye alacagimimi dusunuyorsun ?? Senin pamugunu tikadim gittin, kendini oldurdugunu dusunuyordum ama yanilmisim yasiyorsun. Bu oyuna fazla takilma gercekten ruh halin iyi degil hergun farkli kisilerden birer birer Video yiyorsun goruyorum Youtubede dikkat et kinde bu bir oyun bunu unutma....
Alıntı:
valla 17 saat gecti forumdada aktif aarkadaş ama teklifime hala cevap vermedi olumlu yada olumsuz cevap vermesini bekliyorum. o şu an olu taklidi yapıyor abisi biri uyandırsın chemikantı 2 gun oldu.d Konu uzerinden 2 gun gecmiştir ne Chemikant Nede Klanı Warsong dan ses seda yoktur konu altına yorum atmalarını bekliyorum olumlu yada olumsuz korkmanın manası yok erkek gibi atıyorum yada atmıyoruz diceksiniz.

Yayinlarimin tumunu ilk dakikasindan son dakikasina kadar dikkatlice izleyip kendine bedava ders getiren NatureLDamage olarak, gunlerdir yayin acamadigimin farkinda olmalisin. Gunlerdir cok yogunum ve oyuna bile giremiyorum. Caresizlikten ne yazdiginin farkinda bile degilsin WARSQNG´dan bu konuya ne gibi bir yorum bekliyorsun?? . Kuduz olma ihtimalin yuksek bir doktora gorunmen lazim fikrimce.
!!! Actigin Konuya cevap verdigimi bir nimet olarak say. Hicbiriniz ( LegendArchers) ile vs atmiyorum benimle vs atmak haddiniz degil (RAKIBIM DEGILSINIZ). Bu cevabim sana forumda vermis oldugum ilk ve son cevabimdir, hicbir sekilde muhattap alinmayacaksiniz bunun bilinciyle hareket edin. !!! __________________