Arkadaşlar Oncelikle Karakterimi Hic Satmak İstemezdim Ama Nabayım Oyunu Bırakıyorum Ve Bari Bi İşe Yarasın Diye Satıyorum.Karakterimi Satmak İstemememdeki Diğer Sebepler İse 2 Yıldır Bu Karakterle Oynamam Ve Ustunu Başını Tamamen Kendim Basmış Olmam Karakterle Ne kadar Oynadığımı Ve Ne Kadar Cok Arkadaşım Olduğunu Manner Pointime Bakarak Anlayabilirsiniz...Neyse Artık Bu Kadarmış Bu Oyunu Bırakmalıyım.İşte Karakter Bilgileri: Nick: Real_Prisoner Level:63 Server: Beramus Takılar: Earrings > Dual Dex-9 Earrings Rings > Dual Kekuri Rings Pendant > Dex-7 Pendant Belt > Dex-9 Belt Silahlar: Dual +7/70 Mirage Daggers Elbiseler: Pauldron > Rogue Chitin Shell Pauldron +7/12 Dex Pad > Rogue Chitin Armor Pad +7/12 Dex Helmet > Rogue Chitin Armor Helmet +7/12 Dex Boots > Rogue Chitin Armor Boots +7/12 Dex Gaunlet > Rogue Chitin Armor Gaunlet +7/12 Dex İşte Buda Fotoğrafım: [IMG]http://img471.**************/img471/8036/zzzzzz3ch.jpg[/IMG] Arkadaşlar Karakterimi Yuzyuze Satmak İstiyorum Ve Canakkaleliyim Yuz Yuze Buluşabileceksek Veya Canakkalede Bir Tanıdığınız Varsa PM Atın Makul Bi Fiyata Anlaşabiliriz. __________________