Arkadaşlar boyle bir başlık actım ve kısaca edindiğim tecrubeyi paylaşmak istiyorum.Dun dolandırıldım ve parayı yatırırken icimde yuzde seksen şuphe vardı fakat yaptığımız konuşmadaki şahıs o kadar guzel, aydınlatıcı konuştu ki ben adeta buyulendim ve goz gore gore parayı yatırdım hesabına. Ben hayvanı elden alabileceğimi soyledim, her ilanında farklı şehir girmiş ve bana kargolayacaklarını hayvana hicbir şekilde zarar gelmeyeceğini muavinin numarasını da bana verip bilgilendireceklerini soylediler. Kedi icin odediğim ucretin faturasını yollayacaklarını soyleyerek adresimi bile aldılar. Siz sakın kanmayın.Bu insanlardan bazıları da hayvan ciftlikleri olup petshoplara satan insanlar olduklarını da iddia ediyorlar.Ben hayvanların taşınmayacağını bilmiyordum ve icimin rahatlamasını da sağladı bayan.Aynı zamanda sanırım hayvan ticareti internet uzerinden sucmuş ben bunu da bilmiyordum sadece kucuk sevimli bi kardeş istedim kendime evet neden sokaktan almadın barınaktan almadın diyeceksiniz fakat herkesin bir isteği oluyor benim de vardı bunun cins merakı ya da hayvan sevgisiyle alakası yok ben her gun evimin onune temiz kapla su koyan bir insanım ve sadece insanları bilgilendirmek istedim lutfen gormeden, hayvan satın almayın. Ben de birkac gun oncesine kadar hicbir şey bilmiyordum. Umarım bu yazıyı almadan once okursunuz.