Selamun aleykum arkadaşlar Adım Mert Keleş knight macerama 2005 2006 yılında beramusta Tosun ların zamanında başladım sonra diezde VaRaNaSi adıyla bilinen mahalleden abilerimiz olan ve knight aleminde ozel bir yeri olan Turker ve Hakan abinin charlarıyla uzun donemler oynamışlığımız var Vandetta clanın namı değer abisi ve kralı RedindianApache Hakan abimiz ( Allah rahmet eylesin iyiler hicbir zaman unutulmaz comert abiye selam olsun burdan ) bizde Ronarkta kendi charlarımızla cok oynadık tabiki IFreddy-Fuu30 kardeşle ortak olarak oynamıştık YuXeXeS clanında bundan 5 yıl evvel kadar R3DD3ViLS olarak cz de cok guzel işler cıkartmışlığımızda var Elhamdulillah ayrıyetten Destanda 2013 yılında destanda oynayan PlayBoys clanının kurucularından biriside benim yani isim ve symbol sahsımıza aittir neyse bu se ye 8-9 ay once actığım VaRaNaSi Ve Guard0fVaRaNaSi charlarıyla mahalleden arkadaşım ile başlamıştım ve ilk girdigim clan RUSH clanıydı hersey guzel giderken bikac zaman sonra bi takım sıkıntılar meydana geldi o zamanlar ciddi anlamada guzel işler cıkartıyorduk sevdiğimiz insanlar vardı halen daha var neyse sıkıntılardan sebep clanın adını T3KBİR olarak değiştirdik zaten T3KBİR clanı daha oncede varmış ben o zaman arkadaşların yanında değildim ama herseye rağmen duşununce icerisinde gercektende duzgun insanların halen daha bulundugunu anlıyorum buda bu konu hakkında son sozum olsun. Ondan sonra tabi namı değer Royals clanına girdik bu arada acık konusmak gerekirse pek bi ardream bilgim yok daha oncede bu sekil ardreamda herhangi bir komutla vs oynamıyorduk genel olarak konsuyorum sw mizin priestleri gayet guzel oynuyorlar bizede birşeyleri oğrettiler isim tutma konusunda tabi 3 3.5 yıl aradan sonra bu şekilde bi ortama denk gelince mecbur ortama ayak uydurmak zorunda kaldık Ve bu saatten sonra benim icin oyun bitmiştir ve tamamiyle arkadaşlarım ve sadece az stres atmak icin oyuna girecegim ( not olarak niyetimizi kurduk o ayrı bırakmak icin niyetimizi aldık yani yazı ile anlatılmayacak ve manevi sebeplerden dolayı .. ama suanda zamanı daha belli değildir. ) Lafı uzatmaya ve sizleri sıkmaya pek hakkım oldugunu sanmıyorum zamanınızdan calmayayım bu oyuna bundan sonra her ne olursa olsun WatchWHO clanındaki arkadaşlarımla devam edeceğim her ne koşulda olursa olsun bizde sonunda safımızı belledik ama bu su değildirki ben kibirli davranacagım ? veya havalara gireceğim bunu demek istemiyorum sevdiğimiz arkadaşlarımızda bunun farkındadır. bu arada xmrosso kardeşimiz ve arkadaşlarıyla hicbir sorunum yoktur kişisel olarak bunuda soylemek istedim. Bu ozel acıklamayı bizi seven sevmeyen herkezin bilmesi icin yapıyorum soz yurekten gelir ağızdan cıkarmış arkadaşlar bizi seven tum kardeşlere gercek ve oyun hayatında doğru bir istikamette olmaları icin duacılarıyız bizde bu oyuna emeklerimizi verdik yani belkide coğu kendini beğenmişten daha cok ( soz meclisten dışarı ). Acıklamalar bu kadar arkadaşlar acıklamalar icin kanıt arayan arkadaşlar olursa kanıtlarızm bi problem yok. işyerinden yazdığım icin tam konsantre olamadık hatalı konusmalar olduysa affola Cumleten selamun aleykum arkadaşlar iyi oyunlar gunler __________________