KenjuroArcher HIRSIZDIR.
Knight Online0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- KenjuroArcher HIRSIZDIR.
-
03-10-2019, 13:24:06Bir arkadaşım rica ettiğinden dolayı bu konuyu acıyorum bugun saat 16:00 civarı human a5 clan (NearShock) satmak icin KenjuroArcher isimli şahışla anlaşmıştır. Bu şahış'a 1 gb karşılığı clanı satıyorum diyor , bu kişi ise ben onden nakit veremem kusura bakma dedikten sonra arkadaşım o zaman %50 %50 şekilde anlaşılmıştır ve yine nakit vermeyerek toplamda 1100 tane fosil cop - windforce taşı ve +7 weapon breaker vermiştir ardından arkadaşım ise clanı devretmiştir. KenjuroArcher isimli şahış ise tuvalete gidicem deyip 5 dk gelmemiştir , geldiğinide 1 saniye bankadan alayım acelemiz yok deyip bi o kadar daha bekletmiştir, daha sonrasında ise pardon item yan charda pazar charımda kaldı demiştir yine beklettikten sonra ise kardeşim parayla item almış kusura bakma demiştir. ve bu lafın ardından charı clandan atıp kacmıştır ) burda amacım sadece insanların dikkatli olmasını sağlamak keyifli oyunlar / 5-10 lira icin kişiliğinizden vazgecmeyin RESİM SIRALARI YANLIŞ OLABİLİR KUSURA BAKMAYIN __________________