yi akşamlar arkadaşlar. Bizim apartmanımızın bi kedisi var aslında hic hayvan sever bi bina değil ama bu oyle bi kedi ki kısa zamanda tum apartmana kendini sevdirdi beyaz sarı cok yakışıklı bişey kim olduğunuzun onemi yok yemek gibi bi beklentisi de yok hemen yanınıza koşarak gelir ve onu sevme icin size işaretler yapar kafasına dokunur dokunmaz kendi kendini sevdirir resmen. Genelde apartmanın bahcesinde dolaşır sokakta da gezdiği oluyo. Yemek sorunu yok 3 4 daireden yemek artıkları falan gayet iyi gidiyordu ta ki 2 gun oncesine kadar. Bi kac gundur ortalarda gorunmuyordu salı gunu apartmanın onunde gordum cok acelem vardı bi yere yetişecektm sevip oyle gideyim dedim iyice yaklaştım arka ayaklarını suruyerek geliyordu. Arka iki ayağı da suruyordu yere basamıyodu kırıldığını falan duşundum veterinere goturmek istedim ama cok acelem vardı alıp guvenli bi yere koydum onune de yiyecek bıraktım giderken de apartmanda oturan kuzenime haber verdim. Ben gittiğimde belediyenin hayvan toplama aracını aramış sanırım kedi barınağı var tedavi edip orda kalıyor. Eve dondum akşam barınağın numarasını alıp aradım ordaki yetkili iğnesinin yapıldığını ayağının veteriner tarafından kontrol edildiğini kırık veya cıkık olmadıgını soyledi hala aksayarak yuruduğunu bi sure sonra duzeleceğini soyledi. Ben apartmanın kedisi oldugunu soyledim vermek istemedi kurallar gereği verilmiyormuş biz onu sokak kedisi olarak aldık yoksa biz almazdık kendiniz veterinere gotururunuz falan dedi ısrar ettim bi şekilde kabul ettirdim bugun kediyi getirdiler apartmanın onune bırakmışlar hava cok soğuk diye aldım apartmanın Bodrumuna koydum onune yemeğini koydum yatacak yerini hazırladım hala aksayarak yuruyor arka sağ ayağında problem var dokununca ağlıyor giderken o ayağı surunuyor arada ustune basar gibi oluyo oğlen bıraktım akşam geldim hala yatıyor kalkamıyor gibi elime alıp biraz uzak bi noktaya koyuyorum takip ediyorum o ayağını suruyerek gidip yerine yatıyor. Acaba zamanla tamamen duzelir mi belediye veterineri kırık cıkık yok demiş o zaman neden hala aksıyor ilk gun komple surukluyordu şimdi aksayarak yuruyor bu iyiye işaret mi? Acaba barınaktan hic almasamıydım daha mı iyi bakarlardı :/