Destan Ardream Hakkında...
Knight Online0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Destan Ardream Hakkında...
-
03-10-2019, 13:19:34burda gelip 10 yillik playerim diye atip tutmıcam usko yanliş bilmiyorsam 2004 de acildi ancak destan ardreamde 12-13 yillik playerim diye gezinen arkadaslar var o zamanlar adsl baglantisi yoktu, bırak knighti countera girmeyi bilen sayisi bile azdi haliyle ntvsporda yoktu yaz donemi transfer haberi varmi diye telefonu bilgisayara takip cevirmeli baglanti kurar 146yi arar, karakartal.com'a girerdim ki bi 15 dk da filan aciyordu neyseee oyuna diez serverinde basladim diezde ardream oynayanlar bilir boksor16'lar filan vardi baya canlıydı ardreami o yillarda, ardindan logosta KuPaKıZı'nın filan oldugu donemde yine ardream oynadım daha sonra akara acildi akaradada ardream oynamaya basladim meşhur LordsOfArdream,AsparagaS,GeNeRaLs ve PHASELISlerle birlikte, ardindan kronosta yine generals,yine phaselis,InFlames,lerin oldugu donemde oynadım, her serverda ardream kovalayanlar saydigim isimleri yada clanlari bilirler, bu arada sadece ardream degil cz karakterde oynuyordum, csw,isi,fela gibi aktiveteler dışı kalan zamanda ardreamde vakit geciriyordum, 2010 yazinda oyunu bıraktım bu yil yaz sezonuna dogru can sikintisina en yeni serverda ardreame başlamayi duşundum ve destan serverinda karakter alarak oyuna basladim, bu swdeki ardream hakkında tek bilgim bir kere youtubeda tesadufen izledigim unitedofanatolia clanının pk videosuydu.. sanırım artik cz oynıyacaklar, gecmişteki arkadaşlar hakkında pek bilgim olmadıgı icin onlari es geciyorum ancak destanda 2,5 haftadir bulunmama ragmen hic bir serverda gormedigim her şeyi gordum sanki ne kadar dişlanmiş insan varsa bu servera toplanmiş ardream ilk hafta tren magelerle doluydu su 1.5 haftadir guzel pklar donuyordu son 3 gundur koxper okcular sagolsun towndan cikamiyoruz ozellikle MetalCasting, Raking, BlackSharkk17, vb. koxperlar yuzunden... human arkadaslarda sagolsun bu koxperleri partylerinden hic cikarmiyorlar yada bunlarla birlikte geziniyorlar... bizim karuslardada bi tane velet turedi koxper asas SL0B4R Diye onuda es gecmiyim... zaten sayica ustun olan humanlar koxperlarla birlikte ardreamin icine ediyorlar... karuslardada malum derli toplu clan yok justiceler 3-4 cikmadiklari zaman karuslar towndan cikmamaya mahkum kaliyorlar... acilen orc tarafınin derli toplu clanlara ihtiyacı var oyle 3-5 kişilik degil 2 party adam cikarabilecek justice harici 2 tane clana ihtiyaclari var yoksa her daim kaca kaca pk atmaya calişacaz karusların derli toplu clan harici kendini bilen playerlarada ihtiyacı var, adam ne ts bilir ne raid ne vent kralim ben diye ortalarda geziniyor her gun clan clan geziyor o clandan cikiyor bu clana giriyor ciktigi clani kotuluyor sonra kendi clan toplamaya calişiyor karus tarafında en buyuk eksikliklerin başinda işi bilen db karakterin olmamasi geliyor, 2.5 haftada 2 tane db gordum biri MrsDuffy, Diğeri Hearts gerisi cop ne komut vermeyi bilirler ne db atmayi buffer desen hic yok olanda cure atmaktan habersiz lafin kisasi destan ardream oynadıgım swler icinde ardream olarak en kotusu ne kadar boş beleş, işsiz insan varsa burada toplanmış, ozellikle karus tarafında, herkes 10 yillik player herkes king, herkes super asas,super priest... bu işler lafla degil icraatla olur.. forumda gunde 5 kere konu acmayi birakip ardreame cikin, efsane olmak istiyorsanız, yureğinizi koymanız gerekir cenenizi degil saygilar.... __________________