IIAyaZZII Bilgilendirme ( sevinmeyin bırakmadım)
Knight Online0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- IIAyaZZII Bilgilendirme ( sevinmeyin bırakmadım)
-
03-10-2019, 13:18:27Arkadaşlar oncelikle şunu belirteyim herkesden ayaza kac kişi giriyor belli değil diye şeyler duyuyorum. Carın 2 sahibi vardır Serdar ve Mustafa bu cara gunduzleri cok değerli kardeşim NaturelDamage yani Nurullah girmektedir arada bir vakit gecirmelik. İtemlerin bazılarını coğu kişinin bildiği uzere Nurullah kardeşimden aldık. Yani demem o ki bazı arkadaşların yok efendim carda naturel var vs atmayız bahaneleri beni gulduruyor. Ayrıca bir cok kufur eden arkadaşlar var zorlarına giden ney bilmiyorum bu bir oyun pk atarken kestiğim adamlar (ama ks ama kendimin kestiği) surekli pm den veya başka bir yerden kufur ediyor. Bu tarz arkadaşlara bunun sadece bir oyun olduğunu hatırlatmak istiyorum. Burdan isim verip kimsenin totosunun kalkmasını istemiyorum. Bilen kendini biliyor. Ha bu arada bir oyun icin kimsenin birbirinin aile bireylerine anasına bacısına kufur etmesini doğru bulmuyorum. Kesmişsin kesilmişsin bu muhim değil onemli olan keyif almak hoş vakit gecirmek saygılar iyi forumlar. __________________