Selam beyler, CORTEXIPHAN clanının oyunu bırakması acıkcası bizi ilgilendirmiyor ben seriye devam ediyorum. Sırf oyunu bıraktılar diye sizi bu sahnelerden mahrum etmek mantıksız. Bu serideki video eskilerden ilk vslerimizdendir. İtemlerim sırasıyla; Dark Knight Spear +7 Kafalık, kolluk krowaz +7, Goğus, Pads, Boots Holy +7 Sos +2, Neck +0, Heros +2, Pontus Ring +1 4767 ap var sizinde gorduğunuz gibi DKS ve NECK ile birlikte, Karşı ekipte başlıca; AVEDON +10, Chaos Wirinom +9, Weak Draft Wirinom +9, DKS +8 gibi itemler var. Priestlerinin itemlerini saymaya gerek bile yok bizim priestlerimizin itemleride +7 krowaz set +7 adamant vs. theCrawLe itemleri eşitledi bizimle vs atıyor, gibisinden konuşuyorlarmış. DN olarak : Knight Online'ı 1-2 senedir oynuyorum, ve bu sure zarfında theCrawLe clanında warrior oynuyorum ve her gecen gun clanımdakiler başta MockeR olmak uzere ornek alıp dediklerini benimseyip her gecen gun oyunum uzerine koymaya devam ediyorum devam edeceğimde. Hadi Eyw..
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- theCrawLe vs CORTEXIPHAN [ELVEDA CORTEX] #SONUNBAŞLANGICI Episode 2 (SES KAYITLI)
-
03-10-2019, 13:13:36