Oncelikle Herkese Merhaba, Bizi tanıyan veya tanımayan arkadaşlar adına kısa bir bilgilendirme gecmek isterim Ben Aussies ekibinin lideri olarak ekibimi 07.09 Tarihi arasında Destan serverına yaklaşık 7 Kişi olmak uzere tabiri caizse kemik 7 olmak uzere başlattım. Buraya şaşaalı, artistlik veya ego iceren kelimeler yazmak icin forumda uyelik acmadım ki bu zamana kadar forumlarda uyeliğim dahi yoktu hic bir forumda daha doğrusu yoktur polemigi yapıcaksamda oyun icinde yapmayı tercih etmişimdir. Her neyse konuya geleyim. Server'a yeni başladığımızdan ve ' YENİ CHARACTER 'lerimize SATIN ALMADIĞIMIZ icin level kasmak gibi bir durumumuz oldu cunku sizde biliyorsunuz ki server'a yeni başlayan bir kac buyuk mage clan oldu ve ortalıkta resmen accont gıtlıgı yaşandı. Level ve item durumumuz mağlum ortadayken ORNEK : 79 Level 3x ve 2-3 Parca Ron's u olmayan, Ringlerden başka herhangi bir uniq TAKI bulamaz bir duruma geldik, maksat gırgır icin PK'ya cıktığımızda ( 6 K HP İLE ) vs ye cağıran hic bir clanı geri cevirmeden VS attık ve bu konu ile ilgili videolarmı desen AUSSİES'i kestik mi desen yok yerden yere vurdukmu desen duymadığım kelimeler kalmadı sadece guldum gectim NEDEN diye sorucak olursanız. 1. 6 K Hpli bir mage ile 25 dakika VS atmak alay konusu 2. Magelerimizde ' 72 ' Skili bile acık değil 42 Skili ile vuruyoruz ve karşıdaki kişiler 6 K Hp si olan magelere yeri geliyor TEK nova yiyor ve bununla ovunuyorlar. Bir insan 6 K hp si olan mageye tek novada nasıl duşer neyse devam edelim Neyse uzun lafın kısası bahaneye luzum yok dileyen video atabilir hatta film bile cekebilir kesenin eline sağlık. Sadece şunu soylemek istiyorum 2 hafta sonra gerek leveller ve itemleri topladığımızda sıranızı beklemenizi rica ediyorum Dip not : Party'nin yarısı dışardan alınmışsa ve bizim clanımızı taşımıyorsa lutfen What4US'la vs attık bilmem ne yazmayın o TOPLAMA Party'dir bilmenizi, bilmiyorsanız oğrenmenizi rica ederim. iyi geceler iyi forumlar AussiesGreyLeon / Clan Leader
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- What4US ( Aussies ) Bilgilendirme.