ONCELİKLE HERKEZE MERHABA
Tamamen can sıkıntısına ve hastalıklı araştırma duygumdan mutevellit yaptığım irdelemede CODE CLAN'ına mensup (Vitality) adlı karakterin (Bak senle 'karakter' kelimesini yan yana kullandım değerini bil ) pisliklerini ortaya dokmek istedim ben yaparken uşenmedim sizde bakarken uşenmeyin. FRMTR Hesapları ; 1-ustat27 (Asıl kullandığı hesap) BANNED 2-Anqaralı_06 (Siluetini sevdiğim pokesi) BANNED 3-deleport80 Vitality ise servera geldiğinde İonia'daki NoBodyCanStopUs 'ın belası KimBuOsmanlı'nın kendisi olmadığını soylemişti. ( Cakma nick almış bide kıyamam ) 4-KimBuoOosmanxIL ATTIĞI 22 MESAJ 5-Ataaa ( Aranızda bişi mi var moruq En sevdiği (TBL) player yine bizim Vitality (Atilla server) Gozden kacırdığım sahte hesapların varsa bu konunun altına atıcağın yorumlarla onlarıda goruruz Gelelim Vitality'nin ( ki eski sahibi charının kimlerin eline duştuğunu gorse ağzına kezzap doker ) SkillFailed ve Titans Ailesi'ne yapmış olduğu ibretlik ayıba... Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen skillfailed09
İyi oyunlar arkadaşlar ben SkiLLFaiLed forumu pek kullanmadığım halde gecenlerde vitality adılı karakterin benim ona attığım pmyi kendine gore yorumlayarak kendi clan uyelerime laf ettim gibi gostermesi beni cok uzdu.Ona attığım pm czde human bir asasla vs attıktan sonra atılan pmdir ve vs attığı human asasın canı azken kacmaya calışmasından sonra atılan pm dir ama Vitality adli karaktersiz onu clanımdan Nahashikatsfiel ile olan dialoğunda koz olarak kullanmıştır olayla alakasız bir pm yi bulun boyle bilinmesini isterim kimse yemek yediği kaba pislemez, kolay gelsın.

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Belhive
Ayıp etmiş. Code Klan başkanı olan İhsan kardeşim neden bu adamı klandan atmamakta direniyor anlam veremiyorum... Bence bu kişi code klanının da adını lekeliyor.

CODE Benim gozumde illegal playerı clanında tutan [ İLLEGAL CLAN] dan başka bişey değil bahsi gecen ksc de şudur Yaprak Dokumu'ndeki Ferhunde gibisin moruq Başka servera kaldı hayaller.. En guzel cevabı ise Rıdvan vermiş zaten. POSTA 39691873619 ??? __________________