S> 66 Rogue @ARES - Full Item
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- S> 66 Rogue @ARES - Full Item
-
03-10-2019, 12:59:42Aresde 66LvL %66 Assasin... -350+ Cash bulunmaktadir. -Bulundugu clanin asistidir. Alan kisi aynen devam edebilir. -Asla kosp, bug, ncs, nts kullanmamis olup Ban cezasi bulunmamaktadir. -Gizli Sorusu dahil herturlu account bilgisi mevcuttur. -Saygin bir chardir... -Itemleri cok uzun zamandir kendisindedir ve tamami legit itemlerdir. -60k NP si vardir. Kendi NP mi kendim kasarim diyen icin idealdir. Itemler: +8 Chitin Pouldron +8 Chitin Pad +8 Chitin Gountlet +8 Chitin Boots +6/25 dd Plate helmet +7 Shell Helmet +8 Mirage Dagger +7 Sherion +7 Ironx Bow +1 Kekury ring +1 Kekury Ring +0 Priest Pendant +9 Dex earing +9 Dex earing +9 Dex belt Magic Shield Scroll +Pot parasi 350 Knight Cash Ayrica bir cok High class +1 item bulunmaktadir. (MS, Rons Staff, Wreath of erenion, 6-7 tane Rogue,Warrior Shell) Sadece YTL karsiligi satilacaktir. Teklifleriniz icin [email protected] (MSN) den bana ulasabilirsiniz.. Char Human dir.. Arkadaslar Sadece YTL karsiligi Satiyorum. GB teklifiyle geLmeyin Lutfen artik.. Ayrica itemleri veya chari tek basina satmiyorum.. Hem Char hem itemler beraber satilacaktir.. istanbul / ankara / zonguldak / kibris da kolaylikla ulasilabilir. uppppppp upp teklifleri msn den bekliyorum.. son teklifi ogrenmek ve teklif wermek icin msnden ulasiniz.. __________________