S.a Arkadaşlar FIRST CLANINDAN Sharla guzel bir video yapmıs bizi 2pt 1 towna dusurdukleri bizim 1pt v 1kapısmadan town atmamız fln filan 3 pri vardı bizde 2 ama arkadaşlar korktuk diye anladı herhalde magemiz yokmus yazmıs herneyse bunları geciyorum senin clanındaki adam bizim clanımızdaki sahısları ovuyorsa bizim icin olay bitmiştir . iyi izleyin 2vs1 town atıyorlar 2pt vs 1 town sonuc yine http://*******/1b0QoJT Şunu unutmayınki ben her cz ye cıktıgımda sizi kestigim sahneleri koysaydım siz destanda alay konusu olurdunuz bunu bilin size son lafım olarak eger vs istiyorsanız kendinize guveniyorsanız buyrun bekliyorum en son vs yide unutmayın anlasmalı attıgımız vs yi human dk ların orda 3pri olarak 5kere dustukten sonra gelmediginiz okay ? hadi k.g bys . Bundan sonra sizle 2-3pt 1 kapısırken buraga diyecem ts ses kaydını actıracam sizinle nasıl dalga gectigimizi gulerek bir pk attıgımızı sizi 2-3pt dusurunce bizim anca zevk aldıgımızı goreceksiniz . buda sharla 'n yaptıgı video birde onu izleyin 5:45 e bakarsanız 2 pri var karsıda ve ataker azlıgı ama arkadaş 2pt-1 yapmıs yine acıyorum herneyse devamm izlemeye 9:23 dede asıl partimiz yok dusurebilirsiniz normal he bide o magedede ben yani cem yoktum bunu bilin ben sizin 3 partinizi arkamda gezdiriyorum kalkmısım 1 partinize olcem kendi clanına sorarsan cem kim sana anlatırlar yavru magesiz tuvalete gitmez diyosunya en son vs mizi unutmayın mageden cıkıp prieste girmiştim 5-6 kez dusmusdunuz surekli gelip ? he canim . neyse bu kadar acıklama yeter ben diyecegimi dedim aksama yada yarına bir video daha geliyor Hard Core 2 __________________