Herkese Selam Arkadaşlar. Gecen ki Video'da Konuşmamıştım. Karşı Taraf Rezil Olmasın Diye Demekki Yanlış Yapmışız. Amac Show'a Donuşmuş , Amac İnsanların Gozunu Boyamaya Donuşmuş. Kurban Bayramından Bu Yana Her Gun Yayınlarında Yok Gelmiyorlar Yok Kacıyorlar , Yok Kapışmıyorlar Diye Bir Ton Laf Salatası Dondurmuştu. Bizde Insanız Bayramda Forumdada Belirttim Clanımızdan 5 Kişi Eksik Diye Ama Yinede O Şekilde Show Yapmaya Devam Etti. Eksik Bir Şekilde Vs Atıldı [3]-[2] Bitti ve KAZANDIK Ben Bufferda İken. Bakıyorum Paylaştıkları Videolara Bahsettiğim [70]-[10] Gibi Bir Skor Vardi. Tutmuşlar Kestikleri 10 Skorlu Sahneleri Farklı Karakterlerden Paylaşmışlar. Ustune Birde Biz Kestik Yazmışlar.İmalı İmalı Gonderme Yapmışlar Guldum. Şimdi Son 1 Haftada Attığımız Vslerin Sonucu Sırasıyla Yazayım Domenico Geldiğinden Beri : 30 Ağustos: theCrawLe 3-0 CORTEX 31 Ağustos: theCrawLe 3-1 CORTEX 2 Eylul : theCrawLe 3-1 CORTEX 4 Eylul : theCrawLe 1-0 CORTEX 6 Eylul : theCrawLe 5-2 CORTEX 7 Eylul : theCrawLe 2-0 CORTEX 10 Eylul : theCrawLe 3-2 CORTEX Neyseki En Son Actığı Yayınında Kesildiğini Kabul Etmeye Başlamış Sevindim. Bukemediğin Bileği Opeceksin.Oynadığımız Bir Oyun Kesmekde Var Kesilmekde. Video'lar Elime Yeni Geldiği İcin Cevap Biraz Gec Oldu. Birde Bu Ara Kuculme Diye Tutturdular Papa Tutulmuyomuş Kuculme Basılmasınmış. Biz 5 Aydır Vs Atıyoruz İtemsizken Vsler Kafa Kafaya Giderken Siz Catır Catır Bastınız Biz Ses Etmedik. Senin Warriorların Kuculmeli Papayi Tutamıyorsa O Senin Warriorlarının Problemidir. Biz Sizin 3 Kuculmeli Priestinizide Catır Catır Tutuyoruz Ve Kesiyoruz Antilere Rağmen. Bize Farketmez İster Anti İster Talia İster Kuculme İster İtem Farkı Biz Her Turlu Keser Geceriz Videodaki Gibi. Video İceriğine Gecicek Olursak : Cortexle Kapıştığımız [16] Tane Cortexli vs [8] Tane Crawleli ile Başlıyoruz. DomenicoWacco'nun Kendi Charın'da Oynadığı 8vs8 ( 31 Ağustos 2018'de ) Atılan 8vs8 Vs Sonucu : [3-1] Ustunluğumuzle Biten Vs. Eskiye Donuk Sahnelerle Gene DomenicoWacconun 2-1'den Sonra Celtasa Girdiği Ve Vsnin [3-2] Ustunluğumuzle Biten Vs. Bizde Herşeyin Videosu Var Ve ELimden Geldikce Herşeyi Koyacağım. PART [3] Eylul Sonuna Doğru Gelecektir. Herkese İyi Seyirler. Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen MockeRz
Hesabı olanlar sanmasın kapandı defterler. Tek tek yazıyorum her birini bir kenara. İyi kotu, bir gun odenecek BEDELLER… Haydi EYWALLAH