[B]
Selamun Aleykum Arkadaşlar, Oncelikle ISultanKANveKiN, SultanMahiPare ve ISultanMahiPare satılmıştır ve benimle hicbir alakası kalmamıştır. Arkadaşlar uzun sure oynadığım bu oyunu artık bırakma kararı aldım. Sırasıyla; Ares, Manes, Kronos ve Destanda birlikte oynadığım butun arkadaşlarıma tek tek teşekkur ederim, bu oyunu oyun olmaktan cıkardıkları icin. Yuzlerce kişi ile reelde goruşme fırsatı bulduğum icin de şanslı olduğumu duşunuyorum. Ve belli bir kesimde rakibim oldu zaten olmazsa bu boyle bir oyun olmazdı. İsteyerek veya istemeyerek kalbini kırdığım ( bazı kişiler haric ) kişilerden ozur dilerim. Bu oyunda hep gucsuzun yanında savaşmayı bilerek ve isteyerek sectim. Pişman olduğum, keşke olmasaydı dediğim cok tecrubemde oldu ne yazık ki. Uzun lafın kısası arkadaşlar benden bu kadar, kendinize iyi bakın; SultanKanrevaN olmadan once REi olarak oynarken. Kronos ilk Krallığım kronos; Birlikte oynadığım WaNTeDs clanına da burdan o guzel gunler icin teşekkur ederim. Ve 9 yıl birlikte gulup-eğlendiğimiz birlikte ağlayıp-huzunledimiz Eren '' SultanKANveRUH '' kardeşime ne kadar teşekkur etsem azdır. Asla birbirimizi bırakmayacağımıza adım gibi emin olduğum kişi. Destan serverının % 80 ni bizim clanla oynadı Bu resimden bir cok anlam cıkartabilirsiniz. Destan serverında 10 kez krallık yaptım. WARKINGS adı altında Party turnuva 2.liği yaşadım. sayısını dahi bilmediğim 10 larca csw kazandık. Şimdi ise birkac video koyacağım anı olarak kalsın diye ilk videolar biraz komik olabilir oyunculuk bakımından. HOŞCAKAL DESTAN !