TheUnForqiveN Satılmıştır Elveda Destan...!
Knight Online0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- TheUnForqiveN Satılmıştır Elveda Destan...!
-
03-10-2019, 12:52:47Ben oyunu muhabbet arkadaşlık gırgır icin oynayan insanlardan biriydim maalesef ki bundan 2 2.5 ay once z4but (baran) raider(fırat) kardeşlerimin carlarını satması Quality sabri kardeşimin carının soyulması zaten oyunun artık tadının kalmayacağının gostergeseydi gece 12den sonra tsde donen o muhabbetler daha olmayacaktı (BARAN ) biz olsun dedik devam edelim dedik değişiklik olsun karus basalım dedik ilk başlarda iyiydi guzeldi kendi acımdan ama sonra o samimiyet olmayınca anlaşmazlıklar oldu ve ben SIRF HERHANGİ BASKA BİR CLANIN ALTINDA CLANCA PK ATMAKTANSA (KENDİ CLANIMDAN BAŞKA). oyunu bırakmaya karar verdim.Eğer kalp kırdıysam ki kırmışımdır mutlaka insanız yanlışım olanların hakkını helal etmesini diliyorum benimde herhangi birinde hakkım varsa helal olsun! Ve son olarak biz 5 kişi yada 6 kişiydik pkda azdık clanca ama mutluyduk mutluydum daha doğrusu kardeşlik vardı icimiz neyse dışımızda oydu boyle bi ortam kolay kolay daha gelmez herkesinde kafasını yorduk Z4BUT (Baron) Raider(FIRoŞ ) MrsChristy(Dumen123) Quality(Sabri Reyiz) Outlaw(Cenk) P1k4chu(Furkan) KİngdoomRrattika(Cem) 4revengedos(Onur-uğur) SweetDance(sercan) Pearlyanarshist(Ersin Abim) Her cara girebilen Hakim kardeşim MortingenSchtrauze(Burak-Emre) WOS(Bayİskender ) ve ismini unuttuğum nice kişilere selam olsun cok fazla resim var ama bi kac tane ataym dedim.Allaha ısmarladık. __________________