llAyaZZll DomenicoWacco acıklama
Knight Online0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- llAyaZZll DomenicoWacco acıklama
-
03-10-2019, 12:51:12Arkadaşlar oncelikle şunu belirteyim benim apology olsun domenico olsun ikisiylede bir sorunum yoktur. Atılan vs de nurullah değil karakterde ben vardım. Herşeyi gectim kimin olup olmadığının şuan icin bi onemi yok. Şimdi vs nin atıldığı gece ben pk atarken apology pm atıp durdu maradona gectim buyur dedim. Kanka sc var mı varsa gel bitene kadar vs atalım arenada carı deneyeceğim dedi olur kanka gel takılalım dedim vs ye gittim. Sohbet ettik bi yandan vs attık sohbet edilen kısımlar zaten videoya koyulmamış. Ve oylesine deneme vs si olduğu icin onemsemedim onun ustune belirttim karakterde belt yok diye. kanka gel carı denicem diyerek başkasının ağzından konuşup hazırlıksız vs atıp bunu videoya alıp paylaşıp kendini tatmin ettin eyvallah. Bunu yapmasında ki sebep de şu anlaşmalı vs de sonucu bildiği icin onceden bi deneme yaptı. 3 lu defle oynadın eyvallah S yaptın eyvallah peki ben bunları yapmana rağmen tutupda sana şoyle boyle yapıyosun demedim cunku oylesine vakit gecirmelik denemelik bir vs olduğunu duşunduğum icin. Herkes neyin ne olduğunu biliyor. Kim neye inanmak istiyorsa inansın. Bu acizlikten başka birşey değil. Yazık sadece yazık https://i.hizliresim.com/RD5zE1.png __________________