Hackerların yeni yontemi
Knight Online0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Hackerların yeni yontemi
-
03-10-2019, 12:45:29Arkadaşlar cumleten S.A Sizlere başıma gelen olayı anlatayım. Hacker bir şekilde benim face ime ulaşmış. Arkadaş listemde ozellikle bay bayan cift ismi olan bir kac kişiyi klonlamış.Ciftlerden bayan olanının ağzıyla once normal sohbet şeklinde konuşup daha sonra benim telefonumda sıkıntı var bir yere uye oldum facede yazan numarayı yazdım sonu 0362 olan ona(Face de numaram yazmadığı halde ) kod gelecek onu bana yollar mısın? diye eşimle yazışmış. Eşimde kendi arkadaşı zannedip benim telefonuma gelen kodu soylemiş.Bu şekilde Hacker once mail adresimi patlattı. Daha sonra bir kod daha gelecek diye otp nin login kodunu yollamayı sağlamış. Tabi bu sırada mail adresimi aldıgı icin oyun şifremi değiştirmiş. tek sıkıntı oyuna girmek. site ve oyun otpli olduğu icin 2. kodu beklerken Allah a şukurler olsun ki farkettim. Mail adresimi tekrar telefona gelen kodla geri aldım tum bilgileri değiştirdim ve charımı kurtardım. Herkeze Tavsiyem benzer durumlar yaşamamak icin face vs yakınlarınızı kandırabilecek kişilere karşı dikkatlı olun. ayrıca oyun icin ve mail adresi icin kullandığınız tel hattı telefona takılı bile olmasın. işiniz oldugunda takın kullanın cıkarın. ve mutlaka ve mutlaka oyun ve site icin otp yi aktif edin. Destandan IBountyHunterI Herkeze iyi oyunlar. __________________