Charları surekli hapse duşen arkadaşlar iceri
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Charları surekli hapse duşen arkadaşlar iceri
-
03-10-2019, 12:42:25Selam arkadaşlar Arkadaşlar oncelikle şunu soylemek istiyorum Beni daha onceden JesusOfAnatolia FireOfAnatolia nickleriyle tanıdınız şuanki nickim HurdacyOfAnatolia destan serverında yada uskonun farklı serverlarında daha once hic hapse duşmedim bugune kadar boyle bişey yaşamadım yaşamakta istemiyorum belkide sıra benim charmda yada daha once hapse duşmeyen kişilerde sıra ama şunu soylemek istiyorum Kendimden emin olduğum kadar clanımdaki adamdan da cok cok eminim ki bilgisayarında hic bir illegal program olmadığı halde hatta ve hatta bilgisayarına ''c'' ve ''d'' ye format attığımız halde formattan sonra bilgisayara sadece ve sadece ventrilo + knight online yuklediğimiz halde 2 saat sonra aynı char hapiste bu kez yan charlarıda hapiste ... Hic hapse duşmediğim halde bugun sizler icin ntt game e HurdacyOfAnatolia CaptainOfAnatolia JesusOfAnatolia bunlar sadece benim hesaplarım ve bunlar ile beraber kullandığımız kullanmadığımız ne kadar hesap varsa ardreamda bıraktığımız charların hesapları ve yeni aldığımız +80 charların hesaplarıyla ve en onemlisi arkadaşlar Gezi parkı eylemleri hic bi cıkar olmaksızın milyonlarca insan gitti tepki gosterdi hemde ortada fol yumurta yok iken biliyorum ki ko aleminden de bi cok insan oradaydı şimdi sıra burada tepkinizi gostermek icin ornekte vericeğim ticket ı herkes yollarsa belki ntt game hapisteki charları cıkarırlar dediğim gibi benim bu konuda bi sıkıntım yok charım hic bi şekilde hapse duşmedi ama neden benim ulkemin insanı oyuna ayırdığı aylık 100 liranın haricinde cebine ayırdığı 30 tl yide ntt game e yatırsın cebimizdeki son kuruşa kadar goz diktiler ... Ticket Orneğim şudur Daha once Eukoda troya rosetta gibi serverlarda oynadım k0sp yuzunden oyundan hic bir zevk alamadım ve uskoya başladım ... O serverlarda oynamamış olsanız bile bu şekilde yazınız ... Gecen sene Euko yu bırakıp uskoya başladım herşey cok guzeldi zevkliydi ve oyuna yatırdığım para hakkını veriyordu Sonra Ntt Game usko yu satın aldı Resmi siteyi koruyamadınız 1 ay boyunca yuzlerce char hacklendi cozumu siteyi kapatmakla buldunuz siteyi kapatınca ne mi oldu KİMSE ŞİFRESİNİ DEĞİŞTİREMEDİ VE HERKES SOYULDU sesimizi cıkarmadık Dc premium Exp premium cıkarttınız Maden dediniz tum k0sperlar maden de tren charlar ile serverı doldurdu ve biz premium yuklemek icin bile gunlerce oyuna giremedik biz bunların hic birini size şikayet etmedik sadece k0sperları temizleyin dedik yapmadınız cunku DC PREMİUM PLANINIZ MUKEMMEL BİR ŞEKİLDE İŞLİYORDU sesimizi cıkarmadık Şimdi İtem restore diye bişey cıkardınız soyulan hacklenen charlardaki +10 itemleri +9 reduceli verdiniz +3 takıları +2 verdiniz sesimizi cıkarmadık Exp kasalım dedik k0sp kullanmayalım ntt game bizim icin genie yapmış dedik Bi genie cıkardınız 20 saati icin 10 lira veriyoruz rpr si icin ayrı bi 10 tl veriyoruz mage tp yapmıyor 8 kişilik partyde 1 kişi eksik olunca heal atmıyor buf atmıyor ve toplam 20 saati 10 tl olan bu genie kospuna biz aylık en az 100 lira veriyoruz genie hummer haric ama k0sperlar farmercılar ayda 15 tl ye mukemmel derecede hızlı ve guzel calışan k0sp kullanıyolar bunada eyvallah bunada sesimizi cıkarmadık Gelelim şimdi son 1 hafta icerisindeki hapis (Jail) uygulamanıza Onceden illegal program kullanan npt kosp yapan kişiler var biz onları tesbit ettik dediniz bi anda herkesi hapse attınız iyi bir uygulama sandık belki kosper partyde bulunmuşuzdur dedik hapse giren charımızı 30 tl karşılığında cıkardık yine ses etmedik Charlarımız defalarca hapse duştu bir gun icerisinde 3 kere hapse duşup 90 tl para verenler oldu cozumu siz anlatmadınız biz aramaya başladık bilgisayarlarımıza format attık '' işletim sistemi ve tum yedeklerimiz dahil bilgisayarı tamamen temizledik yeni işletim sistemini kurduktan sonra bilgisayarlarımıza sadece ve sadece knight online , ventrilo ve teamspeak yukledik charımızı hapisten cıkardık aradan gecen bir kac saat sonunda baktık ki charımız yine hapiste ve bu kez oyuna girmeye calıştığımızda '' You must complete discipline dungeon Quest of the following character. Character: bla bla bla Server : bla bla bla bu uyarıyı verdiniz neymiş disiplin cezası alan zindandaki karakterimizin gorevini yapmalıymışız ulan yuh bee ulan insaf be sizin bu yaptığınıza ne denir be bu surecte ciddi bir şekilde user kaybı yaşadınız yanı sıra bir cok kişinin haksız bir şekilde parasını kazandınız farkındasınız yada değilsiniz ama bişeyler duzelmez ise bu ticket ı atan herkes size artık 1 kuruş dahi yedirmicek Soyup Soğana Cevirdiğiniz icin teşekkurler Ntt Game ... Daha oncede soyledim ben henuz hapse duşmedim ama hapse duşenler haksız yere hapse duşenlerin cebinden cıkan para benim cebimden cıkmış gibi uzuluyorum kendi clanımdaki insanların son paralarını yatırdığını duyup bişeyler yapamadıkca moralim bozuluyor belki el birliği ile bişeyler umarım oyunu oynayan herkes tepkisini gosterir sadece hapise girenler değil herkes arkadaşlar lutfen __________________