Oncelikle Selamun Aleykum Arkadaşlar Malumunuz bir kac gun oncesinde Clanımızdan WatchLioN arkadaşımız Hakkında Video Alınmıştır. Visual ( Ekran ) Bugunu TBL diye Destan Ardreamda oynayan Arkadaşlara lanse ettirilerek yanlış anlama ortamı oluşmuştur.Şukru abi gereken acıklamayı yapsada bende clan arkadaşım dıye değil haklı olduğu icin onu savunuyorum. Savunurumda. Benim Ve Şukru abimin elinde Br cok buna benzer movie var yakın zamanda editleyip sizlere sunulacaktır emin olun. Bu Konuyu acmadakı amacım kımseye TBL demezken (Ekran) Bugunu TBL olarak Algılayan Arkadaşların Yanlış yaptıkları ve iftira attıklarını belirtmek istememdir. Dediğim gibi IIWispeaL e TBL demiyorum cunku bunun bir ekran bugu olduğunu biliyorum. Bize TBL iftirası atıldıktan sonra WatchLioN Her pk sında Video almıştır. Ben WatchBaronn Olarak Benım Pc Normal oynarken bıle kasması sebebıyle Movie alamamaktayım. Bu TBL olayından sonra hafta sonu arkadaşımın Pc emanet aldım ve bir cok video cektim. Bundan sonra Her turlu Tarafımıza Yapılan Terbiyesizliklere Videolu olarak Cevap Veriliceğini Bilmenizi isterim. Dediğim gibi Edit Programını indiremediğim icin Videoyu edit yapamadım ve Zoom Yapamadım. Yapsaydım Daha Net Anlasılırdı. Sıkıntı Yok itiraz ederlerse Programı İndrince Editlerde Atarız... Uzun lafa Gerek Yok bizi bilen bilir WatchWHO Ailesi olarak herturlu illegale karşıyız.... __________________