char hack
Knight Online0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- Knight Online
- char hack
-
03-10-2019, 12:34:19merhabalar 03/10/2018 tarihinde charım hacklendi oncelikle sunu belirteyim % 50 benım hatam ıse % 50 nttgamenın hatası oldugunu dusunuyorum oncelikle bilirkişi arkadaslardan yardım bekliyorum. iteamspeak adlı reklamlı sıteye girip ts indirdim sonrasında oldu hersey 15 dk ıcınde char hacklendı nasıl mı oyunda iken ilk bır kac dk lag olustu sonra dc oldum luancer gelmediğ sildim gelmedi yenıden ındırdım yıne gelmedi sonrasında bunda bır anormalık hıssettım baska pc uzerınden oyunu kurup ındırdım oyuna gırdıgımde hersey gıtmıstı yaklaık 15 20 bın liralık bır zararım var bununla alakalı suc duyurusunda bulundum fakat cozum olucak mı muamma neyse gelelim oyundakı acıga ben otp i mobil uzerinden gercekleştiryorum hadi varsayalım kısı yada kısıler oyuna bağlandı otp olmadan bu adamlar nasıl giriş sağladı otp nın bıze oyunculara katkısı ne o zaman neden otp tek kullanıumlık sıfre hesabını guvene alınması ıcın 5 poınt kesılıyor eğer nttgame ics nın arkasında durmuyorsa bu kadar ınsandan neden o parayı alıyor ben nttgameden de sıkaycı oldum fakat sonuc cıkarmı bılmıyorum. nttgame destek hattından ulasım sağladım bana sacma sapan rastarasyon yok efendım maıl adresını sıfresını degıs efendım hesabını kımseyle paylasma gıbı terımler aldım eğer nttgame oyuncuların arkasında durmuyacaksa benım magdyuriyetım giderilmeyecekse neden en ıyı savunma sıstemını kurmus emegimize hıcmı saygısı yok. bu konuda yasamıs ve sonuc almıs arkadaslarımız varmı hangı yol ızlemelıyım ne yapmalıyım bana yardımcı olursanız cok sevınırım saygılarımla. __________________