Merhaba Arkadaslar Ben Bir Forumdaki Konuya Yorum Yapmıstım ... Bazı Arkadaslar Sen Pokesin Filan Diye Birseyler Dedi .. Adım : Cenk SoyAdım : Ay Yaş : 22 Arkadaslar Ben Burdan Size Bir Kac Sey Yazmak İstiyorum Ben İlkerin Sadece Arkadasıyım Bir Kac Ay Once Oyunu Oynuyordum .. Ve Biraktım .. Ama FRMTR/Destan Bolumunu Her Zaman Takip Ediyorum.. Bu IWAL Clanına Acılan Konuyu Okudum Simdi Size Birsey Sormak İstiyorum Arkadaslar .. Sizin Vicdanınıza Birakmak İstiyorum .. (( Soruyu Sormadan Once Sunuda Soylemek İstiyorum FIRST Clanıyla Her Hangi Bir Atısmam Olmadı Sadece Dogruların Pesindeyim Hak Yenmesinden Nefret Ederim .. )) Sizin Ust Clanınız Var . Ve Tum Serverin Gozu Sizin Ustunuzde .. Siz O İsim veya Clan icin kotu bir harekette bulunurmusunuz ?? Arkadaslar Yorumlarda FIRST Baskanı Demiski Yeter Herseyi ustumuze Atmayın Ben Sunuda Biliyorum Ki Bu Konu FIRST Tarafından Acıldı.. Adamlar Dogruları Kabullenemiyo .. Kedi Uzanamadıgı Cigeri Mındar Eder Hesabi .. Belki Benden Yasca Buyuk İnsanlar Olabilir.. Ama Sunun Altını Cizerek Soyluyorum İse yaramaz insanlar Nedenmi ? Oyunu Parası ile Egemenligi Altına Almaya Calısan .. Oyunu Hakkı İle Oynuyan İnsanlara Bile Bir Camur Atmaya Calısan İnsanlar... Haa Diyeceksiniz Bu Kanıya Nerden Vardın .. Arkadaslar Bir Adamın Yarası Varki Size Bu kadar Seyler Yapmaya calısıyo Arkadaslar Hak Her Zaman Yerini Bulur ... Ve FIRST Clanın Bir YARASI VARKİ Bu Kadar Ugrasıyo NPT Demisler Peki Ben Size Birsey Sormak İstiyorum Siz Bir Adamı Clana Alırken GBT Sinemi Bakıyorsunuz Dur arkadas Sen Nick yaz ben bir arastiriyim seni alıyım hesabi Arkadaslar Bu Cok sacma Bir Clanda Bir Curuk Elma Var Ve O İLKER VE IWAL ailesine Mal Oluyo .. Sizce Bu Ramazan Ayında Siz Dusunun EMPATİ Ozelligi Yapman ızı istiyorum FIRST Clanı Bunu Yapamaz Onlar BENCİL insanlar .. Buna Emin Olun FIRST Clanında Boyle Bir Mevzu Olsa O Adamlar Derki Nerden Bilelim .. iste Bu kadar İNSANLAR ki Bu Arkadaslar Boyle Yapıyorlar ... İlker İcin TREN charlar Var diyorlar .. ( İlkerin Yeri Yurdu Belli Buyrun Benımde Yerim Yurdum Belli Nerdeyseniz gelin bizim misafirimiz olun 1 hafta 2 hafta yanımzda takılın .. Adresimiz Belli Birgun Cıkın Gelin Bakın O Suc Attıgınız Adama )) FIRST CLANI İnsanları Karalamak Bu Kadar Basit Veya Ucuz Olmamalı Ve Sunu Soylemek İstiyorum Hersey Bizim Basımıza Patlıyor Diyorlar .. Neden Sizin Basınıza Patlıyo Biliyormusunuz FIRST Clanı Ben Onuda Acıklamak istiyorum Size Her Konun Altında '' ++++++++++ , upupup Vs '' Yazanlar Hep FIRST Yandasları Peki Sizce Bunlar Damı Tesaduf Hic Bir Konuya Yorum Yapmayan Arkadaslar Nedense WAL Ve İlker Olunca Hepsi KLAVYE CANAVARI Oluyo Arkadaslar Size Sunu Soyluyorum Benım Ne WAL CLANINDAYIM Nede Baska Birsey Ben Sadece Dogruları Goren Bir İnsanım VEEEEE FIRST CLANINA KUCUK BİR MESAJ PARA İLE ALAMIYACAGINIZ SEYLERDE VAR ;=)
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Fırst clanına bilgilendirme..!!
-
03-10-2019, 12:31:15