Merhaba arkadaşlar oncelikle hayırlı kandiller. Arkadaşlar biz buraya İonia'dan 7 kişilik bir gurup halinde gelmiştik.Bu guruptan R0DOSS ve POYRAZ arkadaşımızın oyunu bırakmış olmasından ve son zamanlar BelieveSouL ve AbdetsizNevriye hack yemiş olması bize ağır bir darbe oldu. Bu sebepten oyunu bırakma kararı almış bulunmaktayım.. Destan serverında tanıdığım cok değerli insanlar ve cok değerli ortamlar oldu oncelikle WatchAndLearn , JusticeArmy ailesine ve ismini tam hatırlayamadım diğer arkadaşlar iyi veya kotu az da olsa bir sure beraber oyun oynadık.İstemeden de olsa birisinin kalbini kırdıysam saygısızlık yaptıysam af ola. Herkeze iyi oyunlar... HOOOB bilgilendirme Oncellikle burdan tum clan arkadaşlarımdan beni affetmelerini istiyorum onları yarı yolda bırakmış gibi olduk biraz hepiniz benim icin cok değerli ve cok sevdiğim abilerim, kardeşlerimizsiniz belki ilerde tekrardan goruşuruz hepiniz kendinize iyi bakın... HOOOB clanı dağılmayacaktır sadece bizler olmayacağız diğer tum uyeleriyle Ardream pk devam edicektir. __________________