Arkadaslar oncelİkle s.aleykum bugun baŞima gelen olaydan bahsedİcem sİzde dİkkat edİn helekİ karakter satanlar İyİ dİnlesİn forum uzerİnden karakter saticaksaniz bİr suru msj gelicektir numarani at gun İcİnde ararim gİbİsİnden sakin ola nuamranizi vermeyİn cunki numaranizi alip kopazar msjlari vb taktiklerle sİzİ dolandirmaya calisicaktir bİr dİĞerİ İse bu yontem ilk defa basima geliyor sİzlerle paylaŞmak İsteİm İlk once bu Şahis wpden konustuk ts ye caĞirdim 35 40 yaŞlarinda sanirim bayya cİddİ alicimiŞ gİbİ konustu watsapp buyuk İhtİmal sahte olan eŞİyle cekİlmİŞ resmİ vardi İŞte malum cara gİrİceĞİnİ soyledi İtemler kİtlİ otp si oldu İcİn verdim neyse 2 dk sonra cikti cardan ben hemen Şİfreyİ deĞİŞtİrdİm sonra İŞte buraya sosyal bİrleŞtİrme yerİne bunu gİrmİŞ ve maİlİmİ nasil bulduysa maİlİme Şunu atmiŞ professİonel Şekİlde İletİŞİme gecİn gİbİsİnden bende hesabi paylaŞtim kafamda Şupe var boyle biside olmucani biliyorum bİrde facebooktan gm hesabi acmis konsuuyo baya professİonel Şekİlde o an İŞte tİcket atsan yada ne bilim lİnklere gİrsen cari bİ nevİ alicak herŞey okdr basİt İŞte İyİkİ gİrmedİm kafama takilan bu o.cocuklari yaŞini basini almiŞ Şerefsİzler bunalra İnsan bİle dİyemİyorum numarasi bellİ ben gereken İŞlemlerİ yapicam sonuc İse wp den engellemİŞ dİkkat edİn ben bu yontemi ilk defa gordum caniniz yanmasin __________________